PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Tansel-Hunluata "Hangisi daha uzağa"

uzman
09-10-2006 7:20:47, 19:20
siz konuşmaya devam edın bakalım ramazanı beklıyorum hele bıtsın ondan sonra görücem ben sızı motoru alışım suskun oldu ama dönüşüm muhteşem olucak

çanakkale ile başlayacağım boy boy sayfa sayfa resım koyacağım off road ın kralını yapacağım takılın bana yasayın hayatınızı dıcem ama sadece 600 cc üzerıne

sizi cıvatacılar sızı az kaldı sabır :)) :)) :))

şuraya bak ıstanbuldan dışarı cıkamamışlar bıde yalan söylüyolar başkanım hem yalancı hemde regalci bunlar

başkanım asparagas haber yapıp insanları kandırıyorlar lutfen cezalarını kesın
ben tekbır getırırım:)) :)) :))

Hakan
09-10-2006 7:24:05, 19:24
hahahahahaha ben 3 kere kırklareli bir kere izmit birde seninle yanyana Bursaya gitmiştim. Hatırlarsan İzmit te arabayla bile beni artçım olduğu halde yakalayamadın. Bu arada Bursaya giderken sende regal vardı galiba aynadan bakınca tam belli olmuyoda.

uzman
09-10-2006 7:26:41, 19:26
son gülen ben olucam ama dıkkat et eksoz dumanı rahatsız etmesın:)) :)) :))

cıvatacı takımı sizi bittiniz olm siz bittiniz

Hakan
09-10-2006 7:31:34, 19:31
en son artçınla Çamlıca da arkamda tırmalayanda sendin galiba. Ulen sonra yediremiyosun bide artçım 90 kilo diye laf çıkartıyosum. İnna sabirinnnn.

uzman
09-10-2006 7:35:54, 19:35
kasabım sansını fazla zorluyosun bak tekbır getırmeye başlıyorum....
-------------------------------------------------------------------------------
hıç işte aklı sıra bana laf carpıyo regalcı değil mi? hepsı aynı

Jasmine
09-10-2006 8:04:48, 20:04
hahahahahaha ben 3 kere kırklareli bir kere izmit birde seninle yanyana Bursaya gitmiştim. Hatırlarsan İzmit te arabayla bile beni artçım olduğu halde yakalayamadın. Bu arada Bursaya giderken sende regal vardı galiba aynadan bakınca tam belli olmuyoda.

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: kim tutar seni be charlie devam et hem zaten senin işin olmaz bifdiğim kadarıyla geçmişini unutanlarla :)

Hakan
09-10-2006 8:41:09, 20:41
sorma my angel takılıyos işte geyik muhabbeti olsun gibisinden neydi o güzel bir söz vardı hani " Ben deliler gördüm üstünde motorcu yok ne motorcular gördüm altında Regal Raptorlar var"