Tam Sürüm Bilgini Göster : Regal Raptor Dadyw 250
Nihat
24-08-2006 4:46:18, 16:46
Henüz piyasaya çıkışı 2 seneyi bile doldurmamışken Türkiye'nin en yoğun motosiklet sitelerinden birinde post rekoru kıracak kadar ilgi çeken, kullanıcılarını her daim memnun eden ve sahipleri arasında nasıl oluştuğuna akıl erdirilemeyen bir bağ oluşan bu Çin cruiser'ı Türkiye'nin motosikleti olma yolunda ilerliyor. Şu ana kadar satılan hemen hemen tüm 2. el Dadyw'lerin satılış amacı daha yüksek cc'de bir motosiklete geçiş yapmak. Bir çok motosiklet tutkununun ilk motosikleti olma şerefine ulaşmış Dadyw'ler biz acemilerin elinde bile gerek bir touringmişçesine uzun yollara, gerek enduro niyetine dağa çamura vurulmasına rağmen gerekeni hakkıyla yapıp hakkında, kalıbına göre düzülen methiyelere mazhar olmuştur. Diğer Dadyw kullanıcılarının da katılımıyla burada da gözde bir marka/model başlığı olacağına inanıyorum.
http://img177.imageshack.us/img177/1984/rrol1.jpg (http://imageshack.us)
http://img172.imageshack.us/img172/1925/1ze2.jpg
Düz Modeli
http://img172.imageshack.us/img172/2170/6tersuc7yy2.jpg
Class Modeli
http://img224.imageshack.us/img224/3952/cet5776hm8uo8.jpg
http://img224.imageshack.us/img224/508/cet5705fz9ne9.jpg
http://img224.imageshack.us/img224/5707/dsc6915le6hw2lz8.jpg
Hakan
24-08-2006 5:01:59, 17:01
Evet Nihat bende yaklaşık 3 aydır raptor kullanıyorum. Geçiş motoru olarak almıştım fakat şu an hiçte satmayı düşünmüyorum. Birde bu gün öğrendiğim şeyi seninle paylaşmak istiyorum. Regal ler Honda Rebelin birebir kopyası sadece sağlı sollu yan nikelaj kapakları, far tası, çamurluk malzemesi ve aksesuar haricinde motoru bile Ho Ho Hon Honda ymış. Motoru değiştirmemişler ne derece doğru bilmiyorum ama hararet yaptırıp susuz iki gün dolaşan bir regalciyi tanıyorum. Kısacası böyle güzel bir çinli mototrum olduğu için mutluyum. Sizinle paylaşmak istedim.
HALİL
25-08-2006 1:36:41, 13:36
Regal Raptor bencede çok kaliteli ama yetmemeye başladı sanırım ufukta yeni bir endurocu görünüyor ama açıkcası başlangıç içinde devamı içinde mükemmel bir motor
uzman
25-08-2006 1:50:15, 13:50
arkadaşlar bu motoru 4 aydır kullanıyorum. gercekten güzel bir motor ama bana artık yetmemeye başladı zaten amacım bu motorla 1 yada 2 sezon gecırıp enduro almaktı. bu nedenle motorumu satıp önümüzdeki yaza bır enduro ile gırmek istiyorum. kısmet bakalım artık
SalihSertbaş(Raptor_SS)
25-08-2006 10:48:24, 22:48
Honda rebel konusuna katılmıyorum evet çok benzerlik var ama ben yan yana getirip karşılartırdım depo filan farklı Raptor daha güzel :) . ama motorumu seviyorum yeni motor alsam bile bunu satmam üzerinde oynamayı düşünüyorum
ataper ID'n
26-08-2006 5:03:07, 17:03
Abiler bende aranızdayım.
artık lahmacuncu diyemiyceksiniz. (çamaşır makinesi diyebilirsiniz)
aldım Tanselin Raptorunu.
Gerçi benim motoru satana kadar emanette duracak ama inşallah yakında bineriz.
HALİL
26-08-2006 5:24:03, 17:24
Abiler bende aranızdayım.
artık lahmacuncu diyemiyceksiniz. (çamaşır makinesi diyebilirsiniz)
aldım Tanselin Raptorunu.
Gerçi benim motoru satana kadar emanette duracak ama inşallah yakında bineriz.
Abi hayırlı uğurlu olsun ya çok sevindik:cool:
Gökhan
26-08-2006 8:35:09, 20:35
aydın abi doğru yolu bulacağını biliyordum:):):):)
halilcim olduk olmadık adamı bulaştırmazsak MT RR sitesindeki gibi keyif kaçmaz diye düşünüyorum(inşallah tabii)
Hakan
26-08-2006 11:48:44, 23:48
Aydın abi dün benzin alırken regal alayım dediğinde şaka gibi gelmişti bana ama inan çok sevindim. Modifiye ve aksesuar konusunda yardımcı olmak isterim. Taksi kornası v.s.:icon_abiggrin:
SERDAR
28-08-2006 5:08:50, 17:08
Bende regal alıcam yaaa...
- Vidası düşüyor (yine gidiyor)
- Plakası düşüyor (kimse aldırış etmiyor)
- Polisler durdurmuyor (sanırım bunların derdi kendine yeter diyor diyedir)
- Dağ taş bayır asfalt her yolda banamısın demiyor (Örnek: mcgyver + hunluata)
- Ucuz
- Havalı
- Egzosun içini boşaltırsan deli ses çıkıyor
- Yolda dans etme efect'ti olsun diye lastikler tutmuyor
- Ani duruşlarda güzel fren sesi çıkarıyor (durabilirse)
- Arka teker burning çok hoş oluyor (örnek: halil)
- Bir sürü çantası var her yerine birşey tıkıştırılıyor (örnek : hunluata)
- Parçası ucuz
- Ne taksan yakışıyor
- Haaa birde bu ara rüyalarıma giriyor bi aksakallı regal al diye ısrar ediyor
Ne yapsam karar veremedim ...
Gökhan
28-08-2006 5:31:57, 17:31
serdar motor alacaksan 2. el eski tip eksozludan al,ben dikkat ettim,(bendeki makine eski tip egzoslu olandan)yenilerde sorun var gibi geldi,sitede yazılan sorunların hiçbiri olmadı bende vida ve zincir gevşemesi dışında 7300 km yol yaptım iğneadadan tut da ayvalığa kadar tık demedi,eline anahtarı alır ve orjinalliğiyle de fazla oynamazsan bi halt olduğu yok,bende öyle kayma veya duramama gibi sıkıntılar da yok(benimkinin lastikler duro ,kenda değil) al güzel kardeşim sen de pişman olmazsın
Hakan
28-08-2006 9:32:35, 21:32
- Ucuz
- Havalı
- Parçası ucuz
- Ne taksan yakışıyor
Kardeşim sen motorunu al taksi kornan, çantan ve sis farların benden hediye. ALRSIN REGAL OLURSUN KRAL
Evet arkadaşlar Yuvacık Gezisi için toplamda artçı dahil 267 km yol yaptım. 100 km altına nadiren indim. Dilovası ve Tavşanlı yokuşlarında hiç bayılmadan yol aldım. Serdarın dediği gibi her yola girdim çıktım. Bence motoru 500 cc olsa gerçek riders motoru. Çünkü bu halinde bile çantaların üstüne ilave heybemi atıyorum arkama artçı alıyorum banamısın demiyor. Vites geçişleri çok rahat, yokuşta araba sollarken müthiş atikliğini hemen hissedersiniz. Herkes gibi bende arka koltuktan şikayetçiyim. Bu hafta koltuğumu yaptırmayı düşünüyorum.
uzman
29-08-2006 10:08:40, 10:08
arkadaşlar regalden bahsedıyosunuz dımı yanlış olmasın da :icon_wink: ulen çok mu ucuza verdik ne motoru:icon_wink: :icon_wink:
Giray
30-08-2006 2:16:52, 14:16
selam rr ciler.
Aydıncığım sonunda dogru yolu bulmuş bir rr sahibi olmuşsun kutlarım.
kazasız belasız iyi günlerde kullan.
motorun vitesli olması bakımından çok rahat edeceksin ama alışman biraz zaman alacaktır.
birçok regalci gibi sende bir süre sonra cc yükseltmek isteyeceksin sanırım.
eger satmaya niyetin olmazsa lastiklerini değiştirmeni tavsiye ederim. daha iyi yol tutması ve frenaj için. tabi birsürüde değişiklik yapılabilir zevkine göre.
bence rr nin tipi çok hoş hatta en güzel alınası bir cruiser.
HALİL
30-08-2006 2:23:32, 14:23
5000 km geçtim 1.5 ay oldu bana çıkardığı tek masraf düşen plakası olmuştur. Ben motorumdan memnunum ama değiştirmeyide düşünüyorum çünkü yeterli gelmiyor ama bunu bilerekte aldım, sonucta insanlar beğeniyolar yani egonu tatmin edebiliyosun ha gidipte bağdat caddesinde hava atayım dersen yemez tabi, hava atacaksan gidip cbr600 f gri alacaksın :icon_zenci:
kaldera
30-08-2006 6:14:50, 18:14
bugün bir kaç raptorun süpap ve genel bakımlarını yaptırdık kartalda ALTAN MOTOR da..
şu ana kadar yapılan bütün motorlarda sanırım sekiz veya dokuz oldu süpap ayarları sıkı çıktı hepsinin ..bilginize..
süpap ayarını yaptırmayanlar varsa bir baktırsınlar.
2500 kmde ki bir raptor süpap ayarı tutmadı..belkide parça değişimi olacak..
Nihat
30-08-2006 6:19:16, 18:19
Uğur abi; Altan Motor yetkili servis mi oldu? Öyle bir şeyler duydum gibi. Eğer olduysa, sen tavsiye eder misin orayı. Uzak olmasını pek umursamıyorum. İçim rahat bir şekilde bırakayım motorumu yeter...
Hakan
30-08-2006 6:22:48, 18:22
Merhaba arkadaşlar
Hepimizin bildiği gibi bizim motorların arka tekerleri çok kayıyor. Sürekli bir yerlerre gitme telaşında olduğum için lasikler benim için çok önemli. Fakat uzun zamandır bu gün yarın diyerek bir türlü lastikleri değiştiremedim.Dün paşalimanından sonra hiç uyumayıp Eyüp Sultan org. katılıdıktan sonra öğle üzeri uykulu bindiğim motorumda gözlerimi slalom yaparak yepyeni bir passatın arkasında açtım. Olay beni o kadar sersemletiki soluğu Bostancı Buz Motorda aldım. Yalova Motor Festivalinide düşünerek bizim oğlana biraz masarif ettim.
Metzeller Lastik
Lucas Balata
NOS :icon_abiggrin:
Zincir Yağı
Lastik Silikonu derken bayağı bir döküldük ama can daha kıymetli. Nede olsa para var huzur var diyeceksiniz ki demeyin.
Bu arada lastik hava basınçlarının ön 30 arka 32 olması gerektiğini öğrendim. Bilginize.
kaldera
30-08-2006 6:24:21, 18:24
evet yetkili servis anlaşması yapmışlar..bizim için iyi oldu.
işinin ehli insanlar .kesinlikle tavsiye ederim...
ayrıca..
Uğur abiyle her yere giderim ben!
.
demişsin. pazr günü bursa cumalı kızık köyüne gidiyoruz.nostalji takılacağız.
seninde gelmeni istiyoruz..hadi
bakalım.... hem festivalden sonra pazar günü yani burdanda eşlik edecekler var....hadeee
SalihSertbaş(Raptor_SS)
30-08-2006 9:12:50, 21:12
Arkadaşlar RR nin gerçekte 250cc olmadığını söylemişmiydim. 2 adet 150 toplamda 300 cc, Vergi problemlerinden dolayı üretici firma 250 gösteriyor Göztepe organize sanaiden Ali usta dağılmış bir raptorun silindirlerini ölçtüğünü 150x2 çıktığını söyledi
Kaldera abi hoşgeldin
HALİL
31-08-2006 1:23:01, 13:23
Benim sevdiğim ve bendeki motor dragstar,kücümsemek gibi olmasın ama o cinlilerin yaptığığı cooper lara ben motor gözüyle bakmıyorum,özelikle erkeklerde cok basit duruyo,cooper dediğin büyük ve cüseli olmalı,albatrosuda arkadaş secmemdeki ilk detay motoruydu ama şidi motorun bi önemi yok aramızda
Motoru kullanmadaki amaçta bence çok önemli, sonucta imkan meselesi eğer bir insan hava atmak için motor alıyorsa baştan yanlışı yapmış demektir, unutmamak lazım cenazelerin çoğu hava atmak için motor alanlardan oluşuyor, (cüsseli motordan anladığım) ayrıca kişisel fikrim, belli bi mertebeye gelemeyen insanların, karizmlarını 180 kiloluk demir parçalarına bağlaması komik geliyor, çevremizde bu tip insan çok fazla sende biliyosundur.
BluesBirader
31-08-2006 6:02:00, 18:02
- Ucuz
- Havalı
- Parçası ucuz
- Ne taksan yakışıyor
al al sen önden yardırırken yetişmesi zor oluyo :icon_wink: :icon_wink: :icon_wink:
5000 km geçtim 1.5 ay oldu bana çıkardığı tek masraf düşen plakası olmuştur. Ben motorumdan memnunum ama değiştirmeyide düşünüyorum çünkü yeterli gelmiyor ama bunu bilerekte aldım, sonucta insanlar beğeniyolar yani egonu tatmin edebiliyosun ha gidipte bağdat caddesinde hava atayım dersen yemez tabi, hava atacaksan gidip cbr600 f gri alacaksın :icon_zenci:
Dostun caddede bile görülüyosun hiç merak etme:glasses10: hele gündüz vakti kırmızı RR ile giderken sağlam dikkat çekiyor... e tabii üstünde benim olmamın da etkisi yok deil:icon_wink: :icon_wink: :icon_wink:
TR@DER
31-08-2006 8:41:53, 20:41
Bır baktım bu regal topıgı almıs basını gıtmıs walla. Emın olun motorunuza dııl ama sızlere ımrenıyorum:).. Tum raptorculara hosgeldınız dıyorum:)
Gökhan
01-09-2006 8:44:37, 08:44
trader hadi ordan:):)
gönlünden acaba bende alsam mı diye geçiyor da o kadar laf ettikten sonra söyleyemiyorsun değil mi?:):)
erdem
01-09-2006 10:05:51, 10:05
- Ucuz
- Havalı
- Parçası ucuz
- Ne taksan yakışıyor
benim motoru vereyim sana :icon_thumleft:
müslüm baba
01-09-2006 8:06:57, 20:06
Arkadaşlar selam hepinize, bence elinizdeki regalleri değiştirmeyin, bazı arkadaşlar yetmiyor falan demiş, Halil de bunlardan biri, arkadaşlar motor CC sini büyütmek masrafları o oranda katlamak demektir, paranız bolsa bilemem ama bana sorarsanız 250CC lik motorlar ideal dir, 250 CC lik olsun ama tarz değiştirebilirsiniz, aksi taktirde pişman olursunuz bir suzukinin aynası kaç para bilen varmı, gaza gelmeyin, (bu söylediklerim ekenomik özgürlüğünü kazanmış olanlar için geçerli değil) regal raptor Dünyada tanınmış bir motor ve göreceksiniz Türkiyenin Jawası olacak seneye de fiyatını göreceksiniz.
KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER (Eyvah büyük harfle yazdım, buradan da atılmayız inşallah.)
HALİL
01-09-2006 10:22:08, 22:22
KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER (Eyvah büyük harfle yazdım, buradan da atılmayız inşallah.)
Atarız valla:icon_wink:
Giray
01-09-2006 10:46:55, 22:46
selam arkadaslar
Alanyaya 2 haftalıgına tatile gelince hemen gidip bi transalp felan gibi bir enduro kiralamak istedim. Transalp yada dele yada bmw gibi büyük motorlar kiralanmıyor. Bulabildiğim en büyük motor Honda 400 cc idi. Günlük 45 eu istediler. dön dolaş derken bir tane transalp buldum günlük 90eu istedi. anlayacagınız bi 60 gün felan kiralasan motorun parası çıkıyo :D
en ucuz yamaha 100 bws günlük 15 eu.
tabiki kiralamadan motorsuz geçiyor günler.
Crea
02-09-2006 8:06:11, 20:06
Selam Regalci Abilerim. Bende Damladim Buraya
müslüm baba
03-09-2006 8:21:56, 20:21
Arkadaşlar cumalıkızık gezisinden döndük çok güzeldi, gelemiyenler çok şeyler kaçırdı, beni en çok mutlu eden bu gezide tam 10 regal olmasıydı, inanın ben bile şaşırdım, bir ara uzadım gruptan ayrıldım bir baktım ibre 140 adayanmış daha ne kadar gittiğimi bilmiyorum, allah herkese bir regal versin:icon_wink: :icon_wink:
http://www.earlyriders.net/showthread.php?t=269
resimler burada
Hakan
03-09-2006 11:00:33, 23:00
aminnn. Sizden sonra biz gemlik,armutlu,esenköy ve çınarcıktan dolaşıp Yalova ya indik. Yaa Allah nazardan saklasın abi. İki tane V strom aeşlik ettim altta kalmadan. Yalova Çiftlikköy yolunda Ataper abi ile 130 bulduk. Toplamda 350 km yol yaptım artçıyı saymazsan ben çok rahattım.
müslüm baba
03-09-2006 11:10:59, 23:10
aminnn. Sizden sonra biz gemlik,armutlu,esenköy ve çınarcıktan dolaşıp Yalova ya indik. Yaa Allah nazardan saklasın abi. İki tane V strom aeşlik ettim altta kalmadan. Yalova Çiftlikköy yolunda Ataper abi ile 130 bulduk. Toplamda 350 km yol yaptım artçıyı saymazsan ben çok rahattım.
Hakan kardeşim geçmiş olsun gezi sorunsuz bitti, regal yine kendini ispat etti, 10 regal gelen motorların 1/4 ü etti neredeyse, ben bu REGAL i seviyorum:icon_thumleft: :icon_thumleft:
Yavuz
04-09-2006 3:03:57, 15:03
regalin rr diye isimlendirilmesini hep merak etmiştim bu gezide öğrendim müslüm baba sağolsun:icon_thumleft:
müslüm baba
04-09-2006 3:22:50, 15:22
regalin rr diye isimlendirilmesini hep merak etmiştim bu gezide öğrendim müslüm baba sağolsun:icon_thumleft:
140Km ve üstü süraati regalin de yapabileceğini, en sonunda ispat etik işte, senin motorun Km si ile bu ispatlandı, benim ibre 140 a dayandığı için daha ne kadar gittiğini bilmiyordum,SEN BÜYÜKSÜN REGAL:icon_thumleft: :icon_thumleft:
Arkadaşlar birde şu yakıt meselesini söylemek istiyorum, benim motor son gezide ister inanın ister inanmayın 82 Krş yaktı, geçen depoda da öyle olmuştu bende herhalde km yi yanlış okudum demiştim, ama meğer doğruymuş, sağolasın Altan motor.
HALİL
04-09-2006 3:32:34, 15:32
Abi benim motor iyice garip sesler çıkarmaya başladı, gecen km bakımını yaptırdım, hava flitresi,buji,yağ değişti, zincir gerildi, karburatör ayarı bile yaptı(yopaş) ama vibrasyon felekat hale geldi 100km de vibrasyon var artık, 120 yi zor görür oldum artık, benzin desen 105 krşlarda motordan cızır cızır sesler geliyor, açıkca iyice moralim bıozulmaya başladı biliyosun hergün uzun yol yapıyorum ve bu olanlar rahatsız edici seviyeye geldi. tavisyelerini bekliyorum.
müslüm baba
05-09-2006 8:09:54, 08:09
Abi benim motor iyice garip sesler çıkarmaya başladı, gecen km bakımını yaptırdım, hava flitresi,buji,yağ değişti, zincir gerildi, karburatör ayarı bile yaptı(yopaş) ama vibrasyon felekat hale geldi 100km de vibrasyon var artık, 120 yi zor görür oldum artık, benzin desen 105 krşlarda motordan cızır cızır sesler geliyor, açıkca iyice moralim bıozulmaya başladı biliyosun hergün uzun yol yapıyorum ve bu olanlar rahatsız edici seviyeye geldi. tavisyelerini bekliyorum.
Önce neden Altan motora götürmedin, biliyorsun sibop ayarını ilk onlar yapmıştı, belki siboplarda bir sorun var, çünkü bazı regallerin sibopları o kadar bozulmuşki ayar tutmuyor, bence sen en kısa zamanda Altan motora git, ben de gideceğim siboplardan ses gelmiye başladı, belli belirsiz belkide normaldir ama yinede gideceğim, birde motordan gelen seslerin çoğu ekzosların içinden geliyor, sesler karıştığından anlaşılmıyor.
polat
06-09-2006 11:32:57, 11:32
hehehehe sende kendini tanıtırmısın polat hoşgeldin RAPTOR topağımıza
arkadaşlar ben eski fedos artık soyadımı kullanacağım burada :)
müslüm abi altan motora gideceğiniz zaman haberim olsun sizi orada yanlız bırakmayayım kritik yaparız gene ,
belki uğur abiyide çağırırız
Nihat
06-09-2006 12:50:50, 12:50
Regal Raptor Kardeşliği Altan Motor Buluşması'na ben de katılmak istiyorum. Hakkında çok olumlu referanslar alıyoruz. Pek bir sorunum olmamasına rağmen motorumu emanet etmek istiyorum bir bakım süresince.
HALİL
06-09-2006 3:45:22, 15:45
arkadaşlar ben eski fedos artık soyadımı kullanacağım burada :)
müslüm abi altan motora gideceğiniz zaman haberim olsun sizi orada yanlız bırakmayayım kritik yaparız gene ,
belki uğur abiyide çağırırız
oo fedos nbr kardeşim ogün altan motorda tanışmıştık seninle hoşgeldin sefalar getirdin:love10:
polat
06-09-2006 5:21:17, 17:21
oo fedos nbr kardeşim ogün altan motorda tanışmıştık seninle hoşgeldin sefalar getirdin:love10:
saolasın halil kardeş ,
geçen hafta kaldera uğur abiler ile beraber altan motora gittiğimizde(ben erdem ve dejavu), senin motordan da bahsetmiştik.
müşteri memnuniyeti açısından motorunu kontrol edebileceklerini bildirmişlerdi.
istersen bi telefon edip irtibata geç.sorunlarını aktar. bizde yanında olalım
HALİL
06-09-2006 6:34:58, 18:34
saolasın halil kardeş ,
geçen hafta kaldera uğur abiler ile beraber altan motora gittiğimizde(ben erdem ve dejavu), senin motordan da bahsetmiştik.
müşteri memnuniyeti açısından motorunu kontrol edebileceklerini bildirmişlerdi.
istersen bi telefon edip irtibata geç.sorunlarını aktar. bizde yanında olalım
İyi olur abicim ya ben bu cumartesi günne niyetliyim yada cumada olabilir bilmiyorum gidecek arkadaşlarla bi organize olabiliriz.:glasses10:
Macgyver
08-09-2006 3:53:54, 15:53
Evet regalci kardeşlerim bende buraya bişiler yazayım dedim.
Öncelikle burada toplanma olayımız çok iyi oldu ben E.R üyesiydim ve bildiğime göre bizde sadece 3 regal vardı biraz yanlızlık yaşamaktaydık ama şimsdi burada yine sayımızı arttırıyoruz regal kardeşliği devam edecek böylelikle.
Benim motordan bahsedeyim biraz 9000 km oldu hala memnunum makina yağ gibi kayıyor. Öyle söylenenlere istinaden vidası falan düşmüyor:bravo:
Ayrıca ana depoyla 345 km yedekle 60-70 civarı yol yapıyorum. Beni yolda bırakacak bir arzada vermedi diyebilirim termostadımdaki bir arzaya rağmen beni izmitten istanbula getirebildi bir kaç parça deiştirdim egsozlar,termostad vesair ama hep memnun kaldım.
Elciklere kadar derin sulara girdim çıktım 100 km nin altına düşmeden 200 km yol yaptım ama hiç banamısın demedi hep aldı beni gideceğim yere götürdü. Takım çantamı yanımdan eksik etmedim ıvır zıvır sorunlarımı hep kendim çözdüm.
Makinama birsürü eklemeler yaptım sülemeler yaptım. sisfarları, deri çantalar, havalı kornalar, depo üstü deri, civalı hareret göstergesi, aynalarımı değiştirdim, daha neler neler... park ettiğim yerde başına kafileler toplandı, iyi kullnılabildiği taktirde 500-600cc motorlarla geride kalmadan gezilerde yol aldım, iki kişi ile akılalmaz yokuşlara çıktım, indim, çamurlarda sap arazide endru gibi kullandım bütün bir kış üzerinden inmedim, birkere olsun devirmedim...
Ahh ahhh çok şey var daha söylenecek alkış
buda emektarın son resimlerinden biri.
http://img352.imageshack.us/img352/6638/24062006039eb7.jpg
De-Javu
08-09-2006 5:52:36, 17:52
Gurup sürüşünde en arkada kalmışım toplayan yok :)
Selam herkeze...
last_samurai
08-09-2006 6:04:46, 18:04
slm millet nasılsınız bende burdayım sonyakuza ***************,te burdada,last_samurai
De-Javu
08-09-2006 6:07:44, 18:07
toplanın bakalım raptorcular panayıra gidiyoz:friends:
gür kardeşim sana cumalıkazıkta bahsetmiştim hatırlarsan
cumartesi günü sanırım buralardayım..müsait olanlarla takılabiliriz bi yerlerde
canpolat sende duy.
Evet abi hatırlamazmıyım, diğer taraftan ses soluk kesilince aramaya çıkmıştım sizi, ilk baktığım yer burası oldu demiri çoktan atmışız :) hayırlı olsun site tekrar...:okk:
Abi herzaman sen istakameti belirle yeter. Yarın 18:00 deki yayına yetişmek için erken ayrılabilirim yeterki gönüller bir olsun :bravo:
slm millet nasılsınız bende burdayım sonyakuza ***************,te burdada,last_samurai
Abi helal senin sezgiler benimkinden de hızlı çıktı hoşgeldin :)
Zafer abi (BABAADAM) ismin aşağıda görünüyor sende Hoşgeldin:bravo:
last_samurai
08-09-2006 6:42:47, 18:42
Abi helal senin sezgiler benimkinden de hızlı çıktı hoşgeldin :)
hoşbulduk kanka sizlerle olmak muhteşem bi duygu
ahmet resmin harika bayıldım
HALİL
08-09-2006 6:59:57, 18:59
Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, biz regalciler herzaman bastığımız yere iyi iz bırakmışısızdır, burdada böyle oldu, tekrar hoşegeldiniz.:love10:
BABAADAM
09-09-2006 11:02:47, 11:02
sevgili regal kullanan dostlarım.
hepinize merhabalar selam ve sevgiler.........
lütfen artık regal kullananlar olarak bir araya gelelim.........
en kısa sürede görüşmek tanışmak dileği ile herşey gönlünüzce olsun...
De-Javu
09-09-2006 2:59:36, 14:59
hadi afiyet olsun kanka sen 100 bende 101 senden sonra kayıtoldum :)) şişene kadar ye:alkış:
Sağımda sen solumda 99. arkadaş karşımda da TRADER olucak abi :))
Muhakkak toplanalım yemek bahane :okk:
Bu arada karburator ve sibop ayarlarını yaptırmayı düşününler için;
Karburatör, sibop ayarları ve 2500 bakımını(ayrıca yağ ve bujilerde değişti)birlikte yaptırdığım için 110 ytl tuttu. Eğer sadece Karburator ve sibop ayarları yaptıracaksan 50-60 ytl arası sanırım tam emin değilim. Sibop ayarları fabrika ayarlarından dolayı sıkı çıktığı ve bu şekilde 2500 km kullandığım için yapılan ayar tutmamıştı, 500 km yapıp en son kontroller için gittiğimde ücret talep etmediler ama 2 saat gibi bir zaman ayırdıkları ve fazlasıyla ilgilendikleri için ben yinede birseyler atmak istedim, tekrar teşekkür ediyorum kendilerine buradan...
Not: En son ayarlardan sonra 346 km de yedek depoya geçtim. Bilginize...
SERDAR
10-09-2006 5:01:21, 17:01
yok yok siz bana aldıracaksınız bundan 1 dene :)) alayım dursun kenarda, ara ara püfür püfür binerim
Hakan
10-09-2006 8:50:23, 20:50
yok yok siz bana aldıracaksınız bundan 1 dene :)) alayım dursun kenarda, ara ara püfür püfür binerim
Al Serdar alda yata yata gidelim
Ağaçlara baka baka gidelim
Virajlara yata yata gidelim
Motorları arkamıza dize dize gidelim
Az gidelim uz gidelim Dere tepe poloneze gidelim
polat
11-09-2006 10:43:58, 10:43
Arkadaşlar cumartesi sabah erkenden kalktık eşim ve ben atladık motorumuza .pendikten feribot marifetiyle yalovaya oradan bursa üzerinden inegöle gittik.Kahvaltımızıda orhan gazi ye gelmeden bir kaç km geride çok güzel salaş bir yerde köy kahvaltısı şeklinde yaptık.Yanıbaşımızda akan bir dere ve tertemiz doğa eşiliğinde. sabah yedi de başlayan yolculuğumuz saat 19:30 da pendikte son buldu.bursa içinde metro çalışması olduğu için iğrenç bi trafik vardı dönüşte otoban üzerinden geldik.ortalama hızımız 100km civarı idi bi ara (toplam ağırlığımız 140 kg kadar) 120km yi gördük. yalnız rüzgar ciddi bir mukavemet gösteriyor.herkese ön cam tavsiye ederim.Benim bu ilk uzun yol maceram oldu. herhangi ciddi bir sorunla karşılaşmadım .giderken tesadüf bir yamaha dragstar sürücüsü ile beraber feribottaydık .dönüşte de aynı şahısla yine yanyana geldik.kendi kendine geri dönüşte motorumuzun şişeceğini ve yolda kalacağımızı düşünmüş.tabi bunu dönüşte konuşurken söyledi :) .Fakat yolculuk beni epey yordu diyebilirim.
uzman
11-09-2006 1:20:23, 13:20
ewet arkadaşlar regalimi satmış bulunmaktayım ama tüm regalci dostlarımla herzaman heryere gelirim ben yine aranızda olucam
saygılarımla
HALİL
11-09-2006 1:39:07, 13:39
ewet arkadaşlar regalimi satmış bulunmaktayım ama tüm regalci dostlarımla herzaman heryere gelirim ben yine aranızda olucam
saygılarımla
Hayırlı olsun Tanselim, hedefte ne var şimdi bilelim:okk:
Hakan
11-09-2006 1:41:36, 13:41
hadi hayırlı olsun tanşelim her zaman gönülden regalciydin sen ve hep öyle kalacaksın.
uzman
11-09-2006 1:41:53, 13:41
Hayırlı olsun Tanselim, hedefte ne var şimdi bilelim:okk:
hedef belli halilim SUZUKI DL 650 V-STROM inşallah
hadi hayırlı olsun tanşelim her zaman gönülden regalciydin sen ve hep öyle kalacaksın.
eyvallah kardesim bizim sevdamız bitmezzzzzz
Nihat
11-09-2006 1:48:55, 13:48
giderken tesadüf bir yamaha dragstar sürücüsü ile beraber feribottaydık .dönüşte de aynı şahısla yine yanyana geldik.kendi kendine geri dönüşte motorumuzun şişeceğini ve yolda kalacağımızı düşünmüş.Bu motorla her yere gidebilir. Diğer Çinlileri referans alarak öyle düşünmüş sanırım. Bu hafta sonu Abant'a gidip geldim. Canavar gibi. Üstelik giderken çabuk varayım diye motoru baya bir sıkıştırdım, 130-140'larda çok gezindim ama hiç nazlanmadan Abant'a attı beni. Bu motor doğru seçimdir arkadaşlar!
Gökhan
11-09-2006 2:35:14, 14:35
hayırlı olsun tanselim Yaşasın RR kardeşliği:)
uzman
11-09-2006 7:26:26, 19:26
hayırlı olsun tanselim Yaşasın RR kardeşliği:)
sağolasın gyazıcı kardeşim. Bizim kardeşliğimiz baki biz eski RR cıyız :)
müslüm baba
12-09-2006 10:47:09, 10:47
saygılarımla
Hayırlı olsun kardeşim, sanırım hedef belli, ama yinede regal dostluğu bitmesin :okk: :okk:
Hakan
13-09-2006 7:04:11, 19:04
Arkadaşlar Cumartesi günü Nihat,Uğur abi,Halil ve ben Altan Motora bakıma gidiyoruz. Bakım yaptırmak yada sohbet etmek isteyen dostlarımızla buluşabiliriz. Bilginize.
kaldera
13-09-2006 8:16:16, 20:16
evet saat 12 ye kadar yapılacak işler biter orada..başka gelen de olursa takılırız bi yerlerde..ama bu duyuruyu toplanalım başlığında yapsaydınız genel bişi olurdu..
bide mekan belirlerdik saat vererek..mesela geçen haftadan sabıkalı olduğunuz papatya olabilir..
ne olacak bu memleketin hali diye konuşurduk...
BABAADAM
13-09-2006 9:00:16, 21:00
Arkadaşlar Cumartesi günü Nihat,Uğur abi,Halil ve ben Altan Motora bakıma gidiyoruz. Bakım yaptırmak yada sohbet etmek isteyen dostlarımızla buluşabiliriz. Bilginize.
altan motor karşıdamıydı kardeşim.ehliyet yok gelemiyorum o tarafa...
bu tarafta bildiğiniz bir servis varmı acaba ?benimde karbüratör ve sibop ayarlarını yaptırmam lazım...bu konuda yardımcı olabilirseniz çok iyi olur..
herşey gönlünüzce olsun.......
kaldera
13-09-2006 9:15:57, 21:15
motorlarında 2000 km civarını geçen arkadaşlar eğer süpap ayarlarını ve karbüratör senkronize ayarlarını kontrol ettirmeyenler varsa bu bakımı ihmal etmesinler..
şu ana kadar süpap ayarı yapılan tüm raptorlarda süpap ayarları sıkı çıkmıştır.
ve bazı motorlarda süpaplar yer yaptığı için ayar tutmamıştır.
süpap ayarı motor için çok önemlidir..motorun düzgün ve sessiz çalışmasından tutun yakıt sarfiyatına kadar etkiler..
senkronize ayarda
motorumuz çift silindir çift karbüratör. her karbüratörün aynı oranda hava ve yakıt karışımıyla çalışması demektir..
eğer bu oran diğerinden farklı olursa silindirler içindeki pistonlar uyum içersinde olmaz, motor sarsıntılı çalışır.titreşim artar yoldaki vibrasyonun asıl sebebide budur.
motorlarında zırıltı dan bahseden arkadaşların motorlarını gördüm..
motorda devir arttıkça zırıldıyor..her tarafından ses geliyor. ama titreşimde çok.
zaten titrediği için zırıldıyor..benim motorda ve tanıdığım çok motorda bu sorun hiç yok..
BABAADAM
13-09-2006 9:23:21, 21:23
sanırım benim acil bu bakımları yaptırmam lazım..hem çok yakıyor hemde bi gariplik var çalışmasında....umarun bu taraflarda bu bakımı yapacak bir yer vardır......bilen varmı arkadaşlar.......*
TR@DER
13-09-2006 9:46:48, 21:46
Altan motora benım de gıtmem gerekıyor ama bu hafta sehır dısında olacagım sanırım . Bu altan motor aynı zamanda suzukı servısı degıl mı?
kaldera
13-09-2006 10:28:28, 22:28
sanırım benim acil bu bakımları yaptırmam lazım..hem çok yakıyor hemde bi gariplik var çalışmasında....umarun bu taraflarda bu bakımı yapacak bir yer vardır......bilen varmı arkadaşlar.......*
arkadaşım bu bakımları gerçek anlamda servis hizmeti veren firmalarda yaptırabilirsiniz .karşı taraftada mutlaka vardır.süpap ayarı ve senkronize ayarı değiniz zaman bilirler. önemli olan gittiğiniz yerlerin bu motorlara aşina olmaları..yakından tanımaları...
örneğin bir yetkili honda servisi de bilir bunları..ama daha önce sökmemişse bu motoru ilgilenmeyebilir.
bu bakımları yaptırdığınız zaman zaten farkediyorsunuz motordaki değişimi.
uygun olursa motor yerinde durmuyor diyebilirim.aslında cumartesi günü uygunsa sizde getirin motorunuzu
Altan motora benım de gıtmem gerekıyor ama bu hafta sehır dısında olacagım sanırım . Bu altan motor aynı zamanda suzukı servısı degıl mı?
evet suzuki yetkilisi..keeway inde yetkilisi idi ancak bırakmışlar sanırım
HALİL
13-09-2006 10:32:19, 22:32
Ben 2500 km de Altan motora ayarları yaptırdım, şuan 6000 km geldi ama motorda zırıltılar ve performans düşüklüğü var, yakıt ise 100-105 arası, yanlız şunu söylemeliyimki Altan motorun müşteri ilişkileri olsun ustalıkları olsun hoşuma gitti ve zaten kendileride bu ayarların 2500 km de bir yapılması gerektiğini söylediler, bundan dolayı adamlara bi kabahat bulmuyorum ve nasipse bu cumartesi yine götüreceğim. bu arada trader adamlar suziki servisi ayrıca motoru götür memnun kalacaksın...
kaldera
13-09-2006 10:45:01, 22:45
Ben 2500 km de Altan motora ayarları yaptırdım, şuan 6000 km geldi ama motorda zırıltılar ve performans düşüklüğü var, yakıt ise 100-105 arası,
dostum zaten senın motorunda ve DEJAVU (gür)nun motorunda süpap ayarı tutmamıştı sanırım..
ama gür bursa gezisinden sonra tekrar gitti ve ayarları yapıldı.sanırım ikinci bir ücret de istenmemişti..
demek istediğim eğer tam hatırlayamıyorum ama o günkü kartalda çay bahçesindeki buluşmada ayarlarım tutmadı tekrar gelmem gerekiyor demişmiydin..
eğer öyleyse senınde bu hakkın olabilir...
HALİL
13-09-2006 10:46:32, 22:46
dostum zaten senın motorunda ve DEJAVU (gür)nun motorunda süpap ayarı tutmamıştı sanırım..
ama gür bursa gezisinden sonra tekrar gitti ve ayarları yapıldı.sanırım ikinci bir ücret de istenmemişti..
demek istediğim eğer tam hatırlayamıyorum ama o günkü kartalda çay bahçesindeki buluşmada ayarlarım tutmadı tekrar gelmem gerekiyor demişmiydin..
eğer öyleyse senınde bu hakkın olabilir...
Abi benim motorla alakalı konuşmuşlar yani bahsi geçmiş o yüzden adamlarda bakarız demişler ama derlerseki biz yinede para isteriz açıkçası bişey demem veririm.
kaldera
13-09-2006 10:58:08, 22:58
yoo hayır istememeleri gerekir..eğer 500 km sonra tekrar bakılması gerekir demişlerse..
tamda konuyu bilemediğim için bişeyde diyemiyorum..
çünkü süpap ayarı tutmayan motorları 500 km sonra tekrar gelmesini istiyorlar
Infrared
15-09-2006 1:07:48, 13:07
Benim motor 1300 küsür km de
Sadece 600 km de yag değişti.15/40 konuldu.Başka hiç bir müdahele yapılmadı.
3.2 lt/km yakıyor.
Ancak yokuş aşağı bile 125 i gecmedi.
1.vites 60-2.vites 100 yapıyor sonra ne yaparsan yap 125 i gecemiyor..
Bu normal midir? 140'a ne zaman dayanır?
Hakan
15-09-2006 2:01:09, 14:01
3.2 lt/km yakıyor.
Olayı bitirmisşsiniz yani.3-4-5 vitesler boşa çıkmış. Bence 2-3 vites aralığını uzun tutmuşsunuz.3.vitese 80-90km aralığında geçmek uygun. Şöyleki motoru fazla zorlamanın anlamı yok çünkü grawe arkadaşımızda sizin gibi kullanıyordu geçen hafta şanzımanı dağıttı. 125 km olayınada fazla takılmayın çünkü motorların km ibresi yanlış hatalı gösteriyor. Biz bunu defalarca denedik. En son Bursa gezimizde Müslüm abi ibreyi dayayıp gittiğinde beni geçerken ben 130 la gidiyordum önümdeki Suzuki V-Strom 145 (goya). Sizin motorunuzda mutlaka ibreyi dayar çünkü daha 1300de. Selamlar.
Nihat
15-09-2006 3:47:42, 15:47
Evet... ibre.
Bende de aynı sorun var. 125'i geçmiyor artık diyordum. Halbuki 135 görmüştüm daha önce. Bir kaç denemede eksik gösterdiği anladım. En son Abant dönüşü bir arkadaşı benim ibreme göre 120'yle solluyordum. Onun motoru o esnada 135'i gösteriyormuş. Kısaca 140'ı geçebildiğimi düşünmeye başladım.
Not: Hayır uçmuyorum, ciddiyim.
Gökhan
16-09-2006 5:53:18, 17:53
kastroya giderken mehmetle yanyana gidip ibreleri kontrol etmiştik o 130 km süratle giderken benimki105-110 aralığını gösteriyordu-10-15km gibi oynama tespit ettik yani
Giray
16-09-2006 9:35:40, 21:35
bugun gazi motorda rrmin zırıltı olayını çözmek için biraz dagıttık motoru.
daha öncelerde bütün civataları sıkmıştık ve gevşememişlerdi.
karbüratörün oralardan biyerlerden gelen zırıltının motorun alt civatasının çok az gevşemiş olduğunu ve motorun alt tarafının titreşim yaptıgını gördük.
civatayı sıktık birde kontra somun daha sıkarak zırıltı kesilmiş olduk.
tekbir civata yüzünden bukadar zırıltımı olur yahu! (Kaldera Uğur abicim motorumun nekadar zırıltı yaptığını duydu)
sizinde motorunuz zırıltı yapıyorsa bu civatayı kontrol etmenizde fayda vardır.
BluesBirader
18-09-2006 12:51:53, 00:51
Yazili Sinavdan 95 Puan Almisim.. Ohh Bee..
tebrikler... yaw bu aralar E sınıfı ehliyet almayı düşünen var mı? ben düşünüyorum... yasemin bacı'ya sormak lazım zaman vs... düşünen varsa beraber gidelim...
ha bir de mayıs gibi kıyı kaptanlığı ehliyeti düşünüyorum ama neyse... deniycem regal belki suda da gidebiliyodur :)) :)) :))
3.2 lt/km yakıyor.
Cuma günü İstanbul-İzmit-Adapazarı yaptım, titreşimden öldüm ama motor güzel açıldı. önceleri 120'yi geçmezken artık ibreyi dibe dayayabiliyorum ve karbüratör-sübap ayarları da yapılmadı henüz :alkış: elletmesem mi acep:şaşırma: :şaşırma:
Evet... ibre.
Bende de aynı sorun var. 125'i geçmiyor artık diyordum. Halbuki 135 görmüştüm daha önce. Bir kaç denemede eksik gösterdiği anladım. En son Abant dönüşü bir arkadaşı benim ibreme göre 120'yle solluyordum. Onun motoru o esnada 135'i gösteriyormuş. Kısaca 140'ı geçebildiğimi düşünmeye başladım.
Not: Hayır uçmuyorum, ciddiyim.
inginite dostum motor kaç kilometredeydi ibre arızalı göstermeye başladığında? yaw uğur ağbi, müslüm ağbi, bu hız göstergesi zamanla aşınan bir meret midir? kalibrasyonu yapılamaz mı? kontrolü nasıl yapılır acep??? ??? ??? doğru çalışan başka bir motorun göstergesini mi kullansak nedir?
bugun gazi motorda rrmin zırıltı olayını çözmek için biraz dagıttık motoru.
daha öncelerde bütün civataları sıkmıştık ve gevşememişlerdi.
karbüratörün oralardan biyerlerden gelen zırıltının motorun alt civatasının çok az gevşemiş olduğunu ve motorun alt tarafının titreşim yaptıgını gördük.
civatayı sıktık birde kontra somun daha sıkarak zırıltı kesilmiş olduk.
tekbir civata yüzünden bukadar zırıltımı olur yahu! (Kaldera Uğur abicim motorumun nekadar zırıltı yaptığını duydu)
sizinde motorunuz zırıltı yapıyorsa bu civatayı kontrol etmenizde fayda vardır.
Kontra somundan ziyade kilitli somun daha dayanıklı oluyor somun gevşemesine. Ya arkası ezilmiş oluyor ya da arkası fiberli. Fiberli olan daha iyi tutuyor ama çözünce bir daha kullanma şansın yok, biraz daha maliyetli bir de.
Dostum, Ertuğrul Ağbi senin motorla uğraşırken bir yandan da benim motorun radyatörüyle uğraşıyorduk. Sarıkayalar bu radyatör mevzuunda iyice saçmalamaya başladı. Artık yeni radyatör takılmıyor değişim gerektiğinde, ellerindeki eski radyatörleri tamir ettirip yeni diye taktırıyorlar motorlara.
Benim radyatörde de sızdırma problemi vardı. Gerek Yopaş'la gerekse de Gazi Motor-Ertuğrul Ağbi'yle konuştuk bu konuları. Bana kendi radyatörümü verin, ben sağlam radyatör yaptırırım bu makinalara. Nerdeyse 3000 makina var piyasada, bütün bu makinalar ve bundan sonra satılacakların tümü (ki bu hızla yılda 1500 yeni makina demektir bu) radyatör arızası riskiye karşı karşıya. Ama bu teklifim hiç cevap bulmadı. Açıkcası ben de satıcının - Sarıkayalar - peşinde koşmak niyetinde değilim. Satan adamın biraz işten anlaması gerektiği kanaatindeyim. Şu ana kadar işler birkaç iyi niyetli, özverili adamın sırtında kör-topal gitti, bundan sonra baş edebilirler mi bakalım.
Vesselam, Ertuğrul Ağbi'ye bir radyatörler yollamışlar, benim motorun üzerindeki radyatörlerden daha harap durumdalar. Her tarafları ezilmiş bükülmüş. Kendi radyatörümdeki ufacık bir delik yüzünden daha önce ne şartlarda çalıştığını bilmediğim, hangi tamirlerden geçtiğini bilmediğim bir radyatörü niye taktırayım ki motoruma??? ???
Sözün kısası, atladık arabaya, Bostancı Oto Sanayi'de Kale Oto Radyatör'ün yetkili servisini bulduk, sızıntı olan bölgeyi güzelce lehimlediler. Sonra aralarda biryerlerde de bir fiberciden de tel kestirdik radyatör muhafazanın içine yerleştirdik. Gayet de şık durdu hani. Hem görüntü güzelleşti hem de daha güvenli oldu radyatör. Artık yoldan gelen taşlarda daha güvenli. Kaynak işi 10 YTL, tel 5 YTL, oldu toplamda 15 YTL.
Fakat doğal olarak radyatörün önündeki hava direnci artmış durumda. İmkan olsaydı, bir anamometreyle hava hızı ölçseydik iyi olurdu. Eskiden kaçmiş, şimdi ne olmuş diye. Bir de ATB testi mi yapsak nedir :)) :)) Zannetmiyorum ki radyatörün performansını kritik seviyeye düşürmüş olsun. Zira daha önce tecrübe eden arkadaşlardan biliyoruz ki bu motor susuz bile gidiyo :P :P :P
Şimdilik radyatörü yeniden yaptırmak konusundan vazgeçtim, ama mutlak yapılması gereken iş, bu. Radyatör önüne koruyucu tel koymak sadece dışarıdan gelecek darbelerin etkilerini azaltacaktır, radyatörün kronik arızası olan cidarların çok ince olması sebebiyle en ufak korozyonda delinmesi problemi hala çözülebilmiş değil. Ki bu devirde bakır radyatör mü kaldı kardeşim? Adam gibi aluminyum olsun, temiz olsun.
Neyse, motor hale yola girdi bu konuda. Ben de bunun şerefine bir boğaz turu yaptım bugün, Paşabahçe'ye gittim. Hem orada oturan büyükleri ziyaret, hem de bir arkadaşın amatör küme futbol maçını izlemeye gittim. Bir ara deniz kenarına geçtim, iskelenin yanında bir çay bahçesinde kitabımı okuyup kahvemi yudumladım. Bir taraftan da Boğaz'ın iskele ayaklarındaki aksini dinledim, doya doya. Her dalga vuruşunda beyin kıvrımlarıma, bir defa daha hatırladım, başka İstanbul yok. Bundan sonra her haftasonu İstanbul'u yaşamaya, başka bir kıyısına gideceğim, memleketimin... Beklerim...
İyi geceler,
AA.
BABAADAM
18-09-2006 1:13:39, 13:13
selam arkadaşlar..
cumartesi Altan motora giden arkadaşlar,son durum nedir....?
sizlerin motorlarınızla alakalı yapılan ve hissettiğiniz deyişikleri aktarabilirmisiniz?
herşey gönlünüzce olsun......
Hakan
18-09-2006 1:44:13, 13:44
Selam aytuğ ben bir dijital hararet saati arıyorum. Karaköye ineceğim ama senin bildiğin bir yer var mı yardımcı olabileceğin.?
Nihat servisten sonra motorumun hızında senin de gördüğün gibi herhangi bir kayıp yok. Fakat eskiden daha rahat gidiyodu gibi sübap ayarları otursun belki dahada süratli gider. Amörtisör ayarını 2 ye almıştık bence 1 de kalması daha uygun. Polonez virajlarında yata yata gidelim derken kaçyerde kıç attım ödüm patladı uçuyorum diye.. Onun dışında herhangi bir şey yok. ALtan Motor bence iyi bir seçim oldu.
Giray
18-09-2006 3:54:49, 15:54
Aykon regal raptor bayiliğini bıraktı! yada bıraktırıldı.
yerine gelecek firma daha başarılı olur umarım.
Hakan
18-09-2006 4:06:48, 16:06
Bence hayırlı bir iş yapmışlar. Teşekkür ederim.
BluesBirader
18-09-2006 4:34:44, 16:34
Selam aytuğ ben bir dijital hararet saati arıyorum. Karaköye ineceğim ama senin bildiğin bir yer var mı yardımcı olabileceğin.?
bu konuda en iyi adres www.otopol.com bu sitedeki ürünlerin linki de http://www.otopol.com/index.php?cPath=5993_5911_59120.
özellikle ikinci ürün tam senin istediğin tarzda. umarım faydası olur.
sevgiler,
AA.
Crea
18-09-2006 7:47:41, 19:47
Bizim Edirne YellowRock Bayiide kapandi. Ben nerden alcam simdi Regalimi.. En yakin kirklarelinde???
Nihat
18-09-2006 10:24:45, 22:24
Gösterge değişimi talep etmiştim ben Aykon'dan, bir süre sonra geldiğini söylediler. Gidip değiştiecek vaktim olmamıştı. Şimdi benim gösterge ne oldu acaba. Geri verecek değiller herhalde. En iyisi telefon edip hatırlatmak. Tuncay belki çekmeceye falan koyar.
jakal
20-09-2006 3:15:20, 15:15
Regalim Raptorum Herşeyim. Tam Delikanli Motoru
Giray
20-09-2006 3:29:04, 15:29
Regalim Raptorum Herşeyim. Tam Delikanli Motoru
o ışıkları taktıktan sonra seninkide benimkide pavyoncu motoruna benzedi!:))
halilertan
20-09-2006 4:17:08, 16:17
sizde üstüne binin alem yapın tabi helal olsun kardeşim, bende istiyorum kırmızı olanından :)) :)) :))
Hakan
20-09-2006 4:19:09, 16:19
o ışıkları taktıktan sonra seninkide benimkide pavyoncu motoruna benzedi!:))
hoooppppps beni unuttunuz kardeşim.
ilkerkoparal
22-09-2006 9:20:54, 09:20
:icon_question: dostlar merhaba malum önümüz kış ve benim regalimin lastikleri çok kötü . ıslak zeminde yol tutuşu SIFIR:new_smileyb: . içinizde son zamanlarda lastik alan varmı. yada bu konuda bilgisi olupta tavsiye edebilecek biri. ekonomik ve olabildiğince kaliteli lastik almalıyım. birde lastik alırken sadece arka almam yeterli olurmu yoksa çift olarakmı almalıyım lütfen yardımcı olun. :icon_sos: herkeze keyifli sürüşler dilerim:love10:
Hakan
22-09-2006 9:24:36, 09:24
Merhaba arkadaşım bende senin gibi regal kullanıyorum ve aynı sorundan şikayetçiydim. Yaklaşan kışıda düşünüp metzeller lastik ve lucas balata taktırdım. Lastikler değiştikten sonra frenleme ve yol tutuşu bayağı fark etti. Lastik markası olarak en iyisinin metzeller olduğunu öğrendim.Bilgine.
BluesBirader
25-09-2006 12:24:19, 12:24
:icon_question: dostlar merhaba malum önümüz kış ve benim regalimin lastikleri çok kötü . ıslak zeminde yol tutuşu SIFIR:new_smileyb: . içinizde son zamanlarda lastik alan varmı. yada bu konuda bilgisi olupta tavsiye edebilecek biri. ekonomik ve olabildiğince kaliteli lastik almalıyım. birde lastik alırken sadece arka almam yeterli olurmu yoksa çift olarakmı almalıyım lütfen yardımcı olun. :icon_sos: herkeze keyifli sürüşler dilerim:love10:
Dün İstanbul'dan Adapazarı'na işe motorla gelme gafletinde bulundum. Kocaeli açıklarında sağanak yağışa tutuldum. Geç kalmanın da telaşıyla hiç gaz kesmeden yola devam ettim. Maşukiye'de durup, biraz kuruyup dinlendim ki, tam o sırada sağanak o tarafa da gelmez mi:şaşırma: :şaşırma: bu böyle olmaz, beklenmez bu ıslakla diye atlatım Şahin'ime dere olmuş yolu yara yara Sapanca'ya kadar gittim. Bu arada gidiş süratim 120 km/h. Ne izinden çıktı meret, ne kaydı, ne kıç attı.
Geçenlerde suda yüzer mi, bi deniyelim dediydim, hakkaten yüzüyomuş meret :)) :)) :))
Fabrikaya geldiğimde donuma kadar ıslanmıştım. Bütün gün kurumadı elbiselerim. Dönüşte allahtan hava iyiydi de zatürre olmadan vardık evimize.
Hepinize sevgiler,
AA.
Üç haftadır rutinleşen pazar gezisinde dün seçtiğim İstanbul semti Anadolu Kavağı'ydı. Sahilyolu üzerinden gitmeyi planladığım geziye, Acıbadem'de bir yere uğramam gerektiği için Çamlıca'dan Çengelköy'e inerek başladım. Kandilli, Kavacık, Çubuklu, Paşabahçe derken Beykoz'a ulaştım. Beykoz'da bir büyüğü ziyaret niyetiyle Elmalı, Tokatköy tarafına yöneldim ama nafile. En son on sene önce geldiğim bu yerlerde artık ne eski sokaklar kalmış, ne de o küçük köy evleri.
İstanbul'un keşmekeşi Beykoz Ortaçeşme'ye kadar uzanmış artık. Bir metastaz ki çarpık yapılaşma, giderek İstanbul'u öldürüyor. Küçük Karadeniz köyleri olan Tokatköy, Elmalı, Akbaba, şehrin içine girmişler artık. Şile'yi şehre bağlamak uğruna katledilen güzelim Beykoz ormanı, gözyaşlarını tutamıyordu, dün.
Anadolu Kavağı'na vardığımda, on sene evvel bıraktığım haliyle bulmak, şaşırtıcıydı. Şehrin tuğla-briket saldırısına uğramadan, Karadeniz'e açılan gemileri uğurluyor, Boğaz'a girenlereyse Hosgeldin diyordu, herzamanki dinginliğiyle. Gidene kadar çektiğim trafik ızdırabı, plansız şehirleşme ve köy-kentleşmenin izlerini bir anda sildi, o sükuneti.
Sahilde, kayık barınaklarının önünde bir yudum Karadeniz kokusu, bir parça yosun kokusu derken, iftar vaktini ettik. Çamlıca üzerinden, Çengelköy, Kavacık, Beykoz güzergahıyla, yol üzerindeki tüm koruların içinden geçerek, Boğaz trafiğinin de zulmüyle, iki buçuk saatte varabildiğim Anadolu Kavağı'ndan, iftara geç kalmamak için kullandığım, Şile yolu üzerinden Kavacık, Kozyatağı, güzergahı ise beni evime kırk dakikada ulaştırıverdi.
Elbet, Şahin'imin de kadirşinaslığı, yol, yük, yorgunluk bilmeden kilometreleri devirmesi, ve koştuğu tüm yollarda sesini çıkarmadan ilerlemesi, günü keyifli kılan diğer bir unsurdu.
Hepinize sevgiler,
AA.
ertuğrul
25-09-2006 5:18:05, 17:18
abicim lastik konusunda biraz geç kaldınız. metzelerin kampanyası bitti malesef
grave
25-09-2006 6:19:22, 18:19
slm regalci kardeşler aranızdan ayrılmanın üzüntüsü içindeyim. geçen hafta sattım motorumu. size tavsiyem 10.000 km olmadan yavaş yavaş motoru yükseltmeyi veya değiştirmeyi düşünün. 10 000 km geçince yavaş yavaş malzeme kalitesinin düşüklüğü kendini gösterip canınızı sıkabiliyor. ve mümkün olduğunca az masraf yapın, teker falan değiştirmeye gerek yok bence...
Macgyver
25-09-2006 8:10:38, 20:10
ya abiler benim motordan değişik sesler gelmeye başladı.
Motorun sesi değişti ve depo kapağı ve deponun altından biryerden acayip bir sesler gelmeye başladı. Zannedersem girayın dediği vida gevşedi. Sizce ne olabilir.
SalihSertbaş(Raptor_SS)
25-09-2006 10:36:45, 22:36
Slm arkidaşlar uzun süre yoktum buralarda herkese SelamunAleyküm :love10:
yarın işallah paşalimanında görüşürüz. ne yazık ki motorsuz gelicem şanıman iflas etti de 1. vitesten yukarı çıkmıyor :icon_rolleyes: delirecem
last_samurai
26-09-2006 9:43:07, 09:43
Allah razı olsun tuncay yarın paşalimanına gideceksen sallan aşağı beraber gidelim.
allah razıolsun kanka bugünlerde hiç tadım tuzum kalmadı gelemiyeceğim galiba bu gecede şirketteyim kapanış olaylarıyla uğraşıyoruz başka birgün inşallah kanka:okk:
slm regalci kardeşler aranızdan ayrılmanın üzüntüsü içindeyim. geçen hafta sattım motorumu. size tavsiyem 10.000 km olmadan yavaş yavaş motoru yükseltmeyi veya değiştirmeyi düşünün. 10 000 km geçince yavaş yavaş malzeme kalitesinin düşüklüğü kendini gösterip canınızı sıkabiliyor. ve mümkün olduğunca az masraf yapın, teker falan değiştirmeye gerek yok bence...
slm yahu motoru sattın tamam ama bizidemi sattın hep bizimle ol dostluklar bakidir aramızdan ayrılmaya kalkma bak bizde motosiklet işini bırakdık ama dostluğumuzu bitirmedik:love10:
ya abiler benim motordan değişik sesler gelmeye başladı.
Motorun sesi değişti ve depo kapağı ve deponun altından biryerden acayip bir sesler gelmeye başladı. Zannedersem girayın dediği vida gevşedi. Sizce ne olabilir.
yahu kanka sesi bulmak için onu dinlemek lazım aşalardan geliyor diyorsun ama aşada çok şeyler var olasılıklar yüksek bence yazarak olasılıklar zorlama ya servise git yada yanına bir arkadaş al ses çıkarabilecek yerleri tek tek dene çünki her motor aynı yerlerden ses çıkarmıyor kanka:))
polat
26-09-2006 10:58:19, 10:58
bilenlere soruyorum :
gerçekten motor kalitesi 10.000 km altında mı ?
eğer doğruysa bu korkunç bi şey .
hiç kimseye bu motoru tavsiye etmem
Hakan
26-09-2006 11:13:42, 11:13
ayvalık ta bu mototru o sıcağın altında kullanan bir arkadaş var şu ana kadar çoktan 10,000 km çoktan geçti çokta memnun motorundan. Bence bir kişinin fikrini baz alıp yorum yapmayalım. Grave in nasıl motor kullandığını biz biliyoruz. Sizde 3.vitesi 110 km de 4 e atın başınıza gelecek budur.
Dere tepe Annkara-İstanbul gidip gelen adama Kawasaki olsa dayanmaz yani:) değilmi grave
last_samurai
26-09-2006 11:31:04, 11:31
ayvalık ta bu mototru o sıcağın altında kullanan bir arkadaş var şu ana kadar çoktan 10,000 km çoktan geçti çokta memnun motorundan. Bence bir kişinin fikrini baz alıp yorum yapmayalım. Grave in nasıl motor kullandığını biz biliyoruz. Sizde 3.vitesi 110 km de 4 e atın başınıza gelecek budur.
Dere tepe Annkara-İstanbul gidip gelen adama Kawasaki olsa dayanmaz yani:) değilmi grave
aynen kanka makine kadar kullanıcıda önemli devrinde gidersen makine sana sıkıntı vermez aslında enbüyük faktör kullanıcıdır
Nihat
26-09-2006 11:45:42, 11:45
Grave 140'ı sık sık görüyordu ama 5. vitese hiç geçmiyordu. (Adam ölmüş gibi konuştum)
Kendisini saygıyla anıyoruz...
Mehmet; SuperSport Akbil'inle (kendi yazmış) Mecidiyeköy'e kadar gelirsen salı günleri karşıya beraber geçebiliriz. Motor gitti, dostluk bitti olmasın.
kaldera
26-09-2006 1:41:50, 13:41
bilenlere soruyorum :
gerçekten motor kalitesi 10.000 km altında mı ?
eğer doğruysa bu korkunç bi şey .
izmirde 13000 km yi geçen var..herhangi bir sıkıntısıda yok..
hem senın ve benim kullanmamla bu makıne 10 000 i bir kaç kez katlar..merak etme.
denizliden selamlar.
http://img83.imageshack.us/img83/636/wolfen03ma3xn4.gif (http://imageshack.us)
polat
27-09-2006 11:04:16, 11:04
vay uğur abi ,hayatta olduğuna sevindim .clint de sana yakışmış (özdeş olmuş).:love10:
ben bu motoru bizim kullanma tarzımız ile, sorunsuz en az 30-40 bin km düşünüyorum.Motora nasıl bakarsan o da sana öyle bakar.
Hakan
27-09-2006 11:15:38, 11:15
sevgili regal kardeşliğmizin değerli üyeleri ;
Yakında yapılmak üzere planlanılan 2 günlük kamp usulü toplam 600 km lik süper bir yolculuk için hazırlık yapmaya başlayın. Anahtar kelimelerimiz şunlar; Orman, dağ, çadır,kamp,tarihi mağara,mangal,et ve balık. Yolculuk için sloganımız şu olacak " Alırsan REGAL olursun Kral". Bizi izlemeye devam edin.........
HALİL
27-09-2006 11:20:16, 11:20
Arkadaşlar ben motoru satılığa çıkardım, ama gönülden regalciliğim sonuna kadar sürecek, çevrenizde motor arayan arkadaş var ise bilginiz olsun...
Gökhan
27-09-2006 1:00:00, 13:00
galiba o 110 da 3ten 4e değil 2 den 3 e olacaktı:)
uzman
27-09-2006 1:06:27, 13:06
Arkadaşlar ben motoru satılığa çıkardım, ama gönülden regalciliğim sonuna kadar sürecek, çevrenizde motor arayan arkadaş var ise bilginiz olsun...
yaw halil benim yüzümden motoru satmıyosundur inşallah bak öyleyse çok üzülürüm. bakma ben takılıyorum size zamanında bana takılanlar gıbı napim olm içimde kalmış ezıklık acısını sizden çıkartıyorum. :)) :)) :))
Crea
30-09-2006 9:15:03, 09:15
yaaa kac gunden beri yazmamisiniz biseyler yazinda okuyalim bilgilenelim bizde..
Hakan
30-09-2006 9:25:00, 09:25
arıza yapmaz dağa vur gider bayıra vur gider en kral transalpi (pardon dl650) kovalar allah nazardan saklasın güle güle kullanalım.
Gökhan
30-09-2006 11:32:54, 11:32
abicim sorun yok ki ne yazalım:):)
uzman
30-09-2006 1:31:33, 13:31
nıye sorun yok abı ya cıvata somun falan dusmuyo mu hıç bıttı mı bu sorunlar
Nihat
30-09-2006 1:38:23, 13:38
nıye sorun yok abı ya cıvata somun falan dusmuyo mu hıç bıttı mı bu sorunlar
Bu civataları kim nasıl düşürüyor anlamadım ki. Benim niye bugüne kadar tek bir somunum düşmedi.
Dürüst olun.. bize değil kendinize.. Kıskanıyonuz motorumuzu di mi? :)
El_Mariachi
30-09-2006 2:49:59, 14:49
ya ark.lar merhaba:icon_ahappy: , ben de bugun girdim E.R.'a
kaldera tavsiye etti, dedi tüm regalciler burada, ben de diodum regalciler
***************'te nereye kayboldu, meğer burada süper bi topic başlamış..
kandera ile ve hunluata ile bugun tanıştık:cheers: , tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar.
inş en kısa zamanda bi RR alıp gezilerinize ben de katılırım..:taz:
HALİL
30-09-2006 3:00:58, 15:00
Hoşgeldin kardeş regalciler burdalar evet, zaten bizi kimse ayıramıyor hep beraberiz R&R cılar olarak...
kaldera
30-09-2006 5:42:00, 17:42
abicim sorun yok ki ne yazalım:):)
niye yokmuş sorun..? benzini bitiyo bunların..bugun benimki bitti işte...
Hakan
30-09-2006 5:48:32, 17:48
abi kaç km de bitti ben geçen salı 313 km de yedeğe aldım
kaldera
30-09-2006 5:50:30, 17:50
bursa cumalıkızıkta doldurmuştum..338 km de bugun yedeğe geçtim.
Hakan
30-09-2006 6:08:01, 18:08
Abi şimdi 100 km yi geçmiyorum bakalım ne kadar yapacağım. Sürekli limitte kullanınca yine 313 km iyi gitti vallahi ne dersin?
Macgyver
30-09-2006 9:59:27, 21:59
Arkadaşlar bir sorunum var motorumda. Motorumun benzin deposu nun hemen altındaki yedek depo ana depo vanası varya sol alt tarafında deponun. işte o vananın hemen üstünde vanayı depoya bağlayan büyük bir somun var onun civarından muazzam bir benzin sızıntısı var oradan benzin sızmakta ve aksi gibi depom ağzına kadarda dolu. Bunun ne gibi bir problem olduğundan haberi olan biri varmı?? Motorum bir kıvılcım görecek olursa havaya uçacak ve yarında pazar açık bir yer varmı regalime bakacak bir yer??
Birde daha önceleri deposu delinenler olduğunu biliyorum nereden nasıl delin mişti bilmiyorum benim tarif ettiğim yerden mi sorun yaşamışlardı acaba??
Yani deponun alttaki tek çıkış noktasının civarından bir yerden mi sorun yaşamışlardı acaba??
Acilen yardım ve bilgilendirme bekliyorum regalci kardeşlerim durum vahim :şaşırma:
kaldera
30-09-2006 11:13:16, 23:13
ahmet kardeşim sana önerim şöyle olabilir...
ilk önce deponun musluğunu kapalı konuma getir. daha sonra depoyu yerinden sökmeye çalış.ön tarafta cıvataları var.ama önce seleleri yerinden çıkarmalısın.filtreden cıkan beşlik yakıt hortumunuda yerinden çıkar.
ön ve arka seleyi yerinden çıkardıktan sonra deponun bağlantı cıvatalarını daha net göreceksin.
depoyuda yerinden çıkardıktan sonra içindeki yakıtı bir kaba boşaltmak için yakıt musluğunu yerinden uygun bir anahtarla sökmelisin.yakıtı bir kaba boşalltıktan sonra sökmüş olduğun yakıt musluğunu iyice bir incele.
gerekirse heryerini sök dağıt.muhtemelen depoya bağlantı yerindeki contada sorun..
nasıl bir conta olduğunu gördükten sonra ne yapman gerektiğini zaten bulursun..kolay gelsin..
sıkma canını olağan şeyler bunlar.
eğer çözümsüz kalırsan altan motoru bir arayıver derim
SalihSertbaş(Raptor_SS)
01-10-2006 4:17:47, 16:17
Arkadaşlar bir sorunum var motorumda. Motorumun benzin deposu nun hemen altındaki yedek depo ana depo vanası varya sol alt tarafında deponun. işte o vananın hemen üstünde vanayı depoya bağlayan büyük bir somun var onun civarından muazzam bir benzin sızıntısı var oradan benzin sızmakta ve aksi gibi depom ağzına kadarda dolu. Bunun ne gibi bir problem olduğundan haberi olan biri varmı?? Motorum bir kıvılcım görecek olursa havaya uçacak ve yarında pazar açık bir yer varmı regalime bakacak bir yer??
Birde daha önceleri deposu delinenler olduğunu biliyorum nereden nasıl delin mişti bilmiyorum benim tarif ettiğim yerden mi sorun yaşamışlardı acaba??
Yani deponun alttaki tek çıkış noktasının civarından bir yerden mi sorun yaşamışlardı acaba??
Acilen yardım ve bilgilendirme bekliyorum regalci kardeşlerim durum vahim :şaşırma:
aynı problem bende de oldu vanayı filtreyi komple değiştirdik. garanti kapsamında tabi
ALTAN MOTOR
02-10-2006 11:39:42, 11:39
ahmet kardeşim sana önerim şöyle olabilir...
ilk önce deponun musluğunu kapalı konuma getir. daha sonra depoyu yerinden sökmeye çalış.ön tarafta cıvataları var.ama önce seleleri yerinden çıkarmalısın.filtreden cıkan beşlik yakıt hortumunuda yerinden çıkar.
ön ve arka seleyi yerinden çıkardıktan sonra deponun bağlantı cıvatalarını daha net göreceksin.
depoyuda yerinden çıkardıktan sonra içindeki yakıtı bir kaba boşaltmak için yakıt musluğunu yerinden uygun bir anahtarla sökmelisin.yakıtı bir kaba boşalltıktan sonra sökmüş olduğun yakıt musluğunu iyice bir incele.
gerekirse heryerini sök dağıt.muhtemelen depoya bağlantı yerindeki contada sorun..
nasıl bir conta olduğunu gördükten sonra ne yapman gerektiğini zaten bulursun..kolay gelsin..
sıkma canını olağan şeyler bunlar.
eğer çözümsüz kalırsan altan motoru bir arayıver derim
arkadaşım öncelikle sözünü ettiğin vidaya ulaşıp sıkmakla terlemeyi aza indirebilirsin. ziyaretimize gelirsen bu sorunu çözeceğimize inanıyorum
keyifli sürüşler...
last_samurai
02-10-2006 2:19:59, 14:19
bütün dostlar selamlar bildiğiniz gibi aykon kapandı artık ama diğer servis ve satış noktaları devam etmekte aykondan tanıdığınız ali usta kendine aiyit servis açıyor sarıkayaların yetkili servislerinden biri olacak bugün beraber bir dükkana bakmaya gittik gayet güzel bir yer mühit olarakta beşiktaş dikilitaş netleştikten sonra detaylı adresi yazacağım sizlere bana gelince birkaç yerle görüşme içersindeyim eğer olursa motosiklet işine devam edeceğim olmasada sizlerle hep beraberim dostlular baki kalacak sağlıcakla kalın.
Hakan
02-10-2006 3:20:01, 15:20
Hayırlı olsun inaşallah Tuncay herzaman beraberiz. Ali ustaya selam Allah utandırmasın.
Nihat
02-10-2006 4:52:44, 16:52
Aykon'a geçen Ramazan'dan önceki cuma günü gittim. Siparişini verdiğimiz ve uzun zaman önce Aykon'un eline gelen göstergemi biraz geç de olsa taktırdım. Yalnız komik bir durum var. Sarıkayalar'dan garanti dahilinde gösterge talep ediyoruz, adamlar gönderiyor... ama gösterge 554 km'de. Ali usta test falan dedi ama 554 km neyi test etmişler anlamadım... Sarıkayalar'ın rodajını bitirmiş makinenin göstergesini bana 'al sana garantiden yenisi' diye göndermesi biraz alay etmek gibi olmuş. Direk Sarıkayalara'da laf atmak istemiyorum aslında. Tek bildiğim bir parça talebinde bulundum ve talep ettiğim parça motoruma 554 km boyunca kullanılmış haliyle takıldı... yani 2. eldi.
BABAADAM
03-10-2006 9:34:41, 09:34
bütün dostlar selamlar bildiğiniz gibi aykon kapandı artık ama diğer servis ve satış noktaları devam etmekte aykondan tanıdığınız ali usta kendine aiyit servis açıyor sarıkayaların yetkili servislerinden biri olacak bugün beraber bir dükkana bakmaya gittik gayet güzel bir yer mühit olarakta beşiktaş dikilitaş netleştikten sonra detaylı adresi yazacağım sizlere bana gelince birkaç yerle görüşme içersindeyim eğer olursa motosiklet işine devam edeceğim olmasada sizlerle hep beraberim dostlular baki kalacak sağlıcakla kalın.
tuncay güzel kardeşim; sen bizim dostumuz ve kardeşimizsin.hakkınızda hayırlı olanı diliyorum ali ve senin için.
kendinize iyi bakın..........
last_samurai
03-10-2006 10:16:54, 10:16
tuncay güzel kardeşim; sen bizim dostumuz ve kardeşimizsin.hakkınızda hayırlı olanı diliyorum ali ve senin için.
kendinize iyi bakın..........
allah razı olsun abicim tek tesellim sizlersiniz sizlerin sayesinde kendimi güçlü hissediyorum:okk: dostluğunuz bana güç kaznadırıyor.daha nice kamplar ve geziler bizleri bekliyor biliyorum:alkış: :alkış:
Hayırlı olsun inaşallah Tuncay herzaman beraberiz. Ali ustaya selam Allah utandırmasın.
herzaman beraberiz kesinlikle allahın izniyle alininde sana slm var allah razı olsun diyor:icon_bounce: :okk:
Aykon'a geçen Ramazan'dan önceki cuma günü gittim. Siparişini verdiğimiz ve uzun zaman önce Aykon'un eline gelen göstergemi biraz geç de olsa taktırdım. Yalnız komik bir durum var. Sarıkayalar'dan garanti dahilinde gösterge talep ediyoruz, adamlar gönderiyor... ama gösterge 554 km'de. Ali usta test falan dedi ama 554 km neyi test etmişler anlamadım... Sarıkayalar'ın rodajını bitirmiş makinenin göstergesini bana 'al sana garantiden yenisi' diye göndermesi biraz alay etmek gibi olmuş. Direk Sarıkayalara'da laf atmak istemiyorum aslında. Tek bildiğim bir parça talebinde bulundum ve talep ettiğim parça motoruma 554 km boyunca kullanılmış haliyle takıldı... yani 2. eldi.
benim güzel kardeşim yeni takılan gösterge çalışıyormu ve paslı yada eskimişmi bunu söyle adamlar öyle böyle sorununu çözmeye çalışmışlar lafın kimeyse açıkca söyle kanka kimse zan altında kalmasın alimi yoksa sarıkayalarmı neyse kanka herşey gönlünce olsun seni sevmeyen tarladaki sinek olsun otobüsün camına yapışsın:)) :bravo:
kino
03-10-2006 10:53:29, 10:53
arkadaslar herkese merhaba
bende uzun süren bir arastırma sonucu siyah bir dadyw 250 aldım ( aslında 5 ay falan oldu ehliyet falan derken (zaman acısından 3 ay sürdü) yeni yeni kullanmaya basladım (450 kmde su an)
Bu arada kıs geldi tabii bakalım kış sartlarında kullanmak nasıl olacak acaba
ben foruma Mersin'den katılmaktayım Mersin'in kışı ne olacak ki en kabası yagmur ...
ancak sizlerin deneyimlerine ihtiyacım var.
örnegin ; tozluk .. ön teker den ıslak zeminlerde arkaya su sıcratıyor ayak kısmına ve radyatörün alt kısmına falan
bunun orjinal tozlugu yokmudur acaba kime sorduysam al bir tane kes modify yap derler ama orjinali olsa daha iyi olmaz mı?
ayrıca ön siperlik (kusura bakmayın deyimleri tam bilmedigim icin aklıma gelen sekli ile yazıyorum) hani öne takılan seffaf poly birsey cam gibi
bunları nasıl nerden temin edebilirim.
insallah yanlış topikte degilimdir ???
herkese sevgiler saygılar sunarım :love10:
Hakan
03-10-2006 10:59:50, 10:59
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun kazasız iyi günlerde kullan inşallah. Raptorun tozluğu yok piyasadan herhangi bir tozluğu kullanabilirsin. Ön cam olarak biz bazı arkadaşlar keevay sl 150 camını kullandık fakat burada daha değişik camlarda kullanılmakta. Yanlız raptorun orjinal aksesuarı getirilmemekte bilgin olsun
Nihat
04-10-2006 11:09:06, 11:09
benim güzel kardeşim yeni takılan gösterge çalışıyormu ve paslı yada eskimişmi bunu söyle adamlar öyle böyle sorununu çözmeye çalışmışlar lafın kimeyse açıkca söyle kanka kimse zan altında kalmasın alimi yoksa sarıkayalarmı neyse kanka herşey gönlünce olsun seni sevmeyen tarladaki sinek olsun otobüsün camına yapışsın:)) :bravo:Abi gösterge çalışıyor mu bilmiyorum, henüz deneyemedim ama bana doğru gibi geldi. Kimseyi zan altında bırakma niyetim yok benim. Lafın kime demişsin ama bunu bilseydim söylerdim zaten. Garantiden değişen parçayı bana kullanılmış veriyorlar... Sarıkayalar'da olabilir dediğin gibi Ali Usta'da. Bunu ben bilemem ki. Buraya başımdan geçen Regal'le ilgili bir şeyler yazdım, belki yön gösterici olur diye.
Bu arada seni de sevmeyen karga olsun... leşlerle beslensin abim, tekeri yere düz basmasın.
alper_tim
04-10-2006 11:22:36, 11:22
arkadaşlar p.tesi günü motorum ilk sorununu çıkardı ve p.tesi akşamı motoru katrancıya bıraktım ustalar gittiği için işlem ertesi güne kalmıştı bu arada sorunum fanlar açmıyordu ama ilginçtir hararet lambasıda hiç yanmadı dün gittiğimde fan müşürü garantiden değişmişti motoru aldım yola çıktım ve iş yerime geldiğim sıralarda bir cik cik sesi war böle ıslık sesi gibi hızlandıkça artıyo ama 40 ı geçince boşda sesi dinliyorum bi ses çıkmıyo yavaşlayınca ise gene başlıyo bu konuda bilgisi olan var mı acaba bi dostum balatalardan geliyo galiba dedi ama???
aksu
04-10-2006 1:29:17, 13:29
Alper, lastik dişinin arasına taş sıkışmış olmasın başkada ne olabilir, tecrübe etmeden de anlaşılmaz ki.
Ayrıca şu yağ çubuğu nasıl bakılmalı her regalci ayrı birşey söylüyor.
1- Motor ayak açıkken yağ çubuğunu gevşet ve bak.
2- Motor ayak açıkken yağ çubuğunu gevşet aç bezle sil ve sıkmadan yuvasına değdir ve çek.
3- Motoru düz konuma (ayak kapalı) getirerek yağ seviyesine bak.
4- Yağ çubuğu yağ seviye yeri (orta-alt-üst)
5- Yağ toplam 1,5 litre mi alıyor, zamanla eksiltme buharlaşma olurmu,
En doğru usülü bilen arkadaş yazsın ki hepbirden bilgilenelim
Gökhan
04-10-2006 5:02:25, 17:02
vallahi arkadaşlar servisteki standard bakımları dışında hiç bişey yapmıyorum(genel anlamda zincir ve vida kontrol-sıkma dışında),sanki motoru fazla kurcalıyormuşsunuz gibi geliyor bana,ya da bende öyle büyük çaplı bir sorun çıkmadığı için mi kurcalamıyorum her ikisi de olabilir tabi
alper_tim
05-10-2006 11:17:51, 11:17
vallahi arkadaşlar servisteki standard bakımları dışında hiç bişey yapmıyorum(genel anlamda zincir ve vida kontrol-sıkma dışında),sanki motoru fazla kurcalıyormuşsunuz gibi geliyor bana,ya da bende öyle büyük çaplı bir sorun çıkmadığı için mi kurcalamıyorum her ikisi de olabilir tabi
belki haklı olabilirsin kardeş ama bak benim dünde ön fren sivici bozuldu ön freni sıkınca arka fren lambası yanmıyo c.tesi gene servise gidicem değiştircem mecburen ama bu benim hatam değil ki:)
ama genel anlamda ben memnunum motorumdan güzel güzel gidip duruyos:bravo:
last_samurai
05-10-2006 5:03:23, 17:03
arkadaşlar herkeze slm evet ali ustanın yeni adresi. sarıkayaların yetkili servisliğini aldı ve mekanını hazırlıyor yakında hizmetinizde şimdiden herkeze hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olsun allaha emanet olun
--------------------------------------------------------------------------------
>>>Bu konu MODERATOR tarafından düzeltilmiştir.<<<
MOD : hunluata
MOD Mesajı : Forum Kurallarının 16. ve 17. maddesi gereği topik yeniden düzenlenmiştir.
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degiştirme ve silme hakkına sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes FORUM KURALLARI 'nı kabul etmiş sayılır.
- Şikayetler için info@earlyriders.net
Giray
07-10-2006 2:17:42, 14:17
Regal Raptor fiyatlarına zam gelmiş arkadaşlar.
4850 ytl olmuş.
HALİL
07-10-2006 2:52:05, 14:52
Regal Raptor fiyatlarına zam gelmiş arkadaşlar.
4850 ytl olmuş.
sen ciddimisin???
Giray
07-10-2006 2:54:29, 14:54
yeni fiyatlar
4 850 ytl
5.250 ytl
bana gelen bilgi bu şekilde.
HALİL
07-10-2006 9:10:30, 21:10
Gazi motor fiyatları böyle ben yopaşa gittim bugunadam daha farklı bişey söyledi, 5600 civarında bizim motorları 5900 da class serisini ne olduda bizim motorlar bianda değerlendi anlamadım.
kaldera
07-10-2006 10:51:18, 22:51
fiatların değişmesi enteresan..hükümet girdi maliyetleriyle özellikle motor ithalatında
bi takım yeni uygulamaları yürürlüğe sokmaya çalışıyordu zaten..
ama satış politikasıda olabilir tabii..hayırlısı.
bu arada ***deki iş seyahatimizden yeni döndüm..bu ay içinde fuar var orada. tekrar gidilecek sanırım.ama ben gitmem bayrama kadar buradayım.
birde bi yaratık tarafından (çıyan gibi bişi ama oldukça büyükçe) ısırıldım.. merkezi yerlerden oldukça uzak bi yerde üretici fabrikanın bahçesinde otururken bu lanet hayvan ısırdı..iki gün boyunca sıkıntı çektim.. salak adamlarla bi türlü anlaşamadık hayvan nedir ne değildir..tehlikelimi...?neyse sağ salim döndük işte....2005 yılında iki kez gitmiştim buraya.ama bu sefer tam kabustu...yaşlanıyormuyum ne..?
kuru fasulyemize şapka çıkarıp saygılar sunuyorum buradan....http://img75.imageshack.us/img75/7489/wolfen03ma3qv4.gif (http://imageshack.us)
Nihat
09-10-2006 10:37:26, 10:37
Uğur abi hoşgeldin. Seni ısıran yaratık senden büyük müydü? Değilse sorun yapma, hiç bir şey olmaz, rahat ol :)
Arkadaşlar bizim Regal'ler şimdi 4850 lira mı olmuş. Yani anahtar teslim 5000 lira mı? Soran soruşturan var mı aranızda?
http://img75.imageshack.us/img75/7489/wolfen03ma3qv4.gif Uğur abi bu ne? Neden her mesajına ekliyorsun? :)
kaldera
09-10-2006 10:45:19, 10:45
kuurt...daha güvenli oluyo..:))
HAPPY FALCON
11-10-2006 6:40:18, 18:40
yeni fiyatlar
4 850 ytl
5.250 ytl
bana gelen bilgi bu şekilde.
öncelikle tüm rr kullanıcılarına merhaba,buradaki sohbete yeni katılıyorum.fiyat konusunda bildiklerimi paylaşmak istedim,yeni fiyatlar doğru fakat şu an eski fiyatlardan bulunabiliyor ileride ne olur bilemem fakat şu an almak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Nihat
11-10-2006 7:42:45, 19:42
öncelikle tüm rr kullanıcılarına merhaba,buradaki sohbete yeni katılıyorum.fiyat konusunda bildiklerimi paylaşmak istedim,yeni fiyatlar doğru fakat şu an eski fiyatlardan bulunabiliyor ileride ne olur bilemem fakat şu an almak isteyenlere yardımcı olabilirim.İlginize teşekkür ederim.
Yardım derken, nasıl bir yardımdsan söz ediyorsunuz. Tavsiyede bulunacaksınız, yoksa bayiiliğiniz mi var. İlgili sorulara cevabını da kapyasacak şekilde tanışma bölümüne başlık açıp biraz kendinizden bahsederseniz durum daha da ciddiyetle karşılanacaktır.
Tekrar teşekkür ederim.
aybiketa
12-10-2006 10:47:14, 10:47
Siyah rengin T gidonlusu yok mu ???
Nihat
12-10-2006 10:49:37, 10:49
Siyah rengin T gidonlusu yok mu ???Var. Halk arasında 'siyah Class' deriz biz ona :)
aybiketa
12-10-2006 10:53:02, 10:53
Var. Halk arasında 'siyah Class' deriz biz ona :)
:) aslında var olduğunu biliyorum (bkz. İzmir'den sevgilerle topici)
ama sanırım sınırlı sayıda ??? ben hep grisini görmüştüm T gidonlu..
diyorum ki eğer sıfır, siyah ve T gidon var ise hala ben alırım yaw bayıldım motora
siz regalciler ne dersiniz ?
HALİL
12-10-2006 10:55:33, 10:55
diyorum ki eğer sıfır, siyah ve T gidon var ise hala ben alırım yaw bayıldım motora
siz regalciler ne dersiniz ?
Al al senin boyun duruşunda crusera uygun yakışır bence:okk:
Nihat
12-10-2006 11:02:07, 11:02
siz regalciler ne dersiniz ?İlk Regal'ci bayan olursun derim. Bu motorun arkasındayım derim. Bu kadar yeter der, susarım!
aybiketa
12-10-2006 11:02:54, 11:02
Al al senin boyun duruşunda crusera uygun yakışır bence:okk:
teşekkür ederim :love10:
bana yapılabilecek en iyi iltifat budur işte :icon_bounce: :love10:
aldım gitti :))
http://img92.imageshack.us/img92/4276/dsci0007xw1.jpg (http://imageshack.us)
HAPPY FALCON
12-10-2006 11:50:51, 11:50
İlginize teşekkür ederim.
Yardım derken, nasıl bir yardımdsan söz ediyorsunuz. Tavsiyede bulunacaksınız, yoksa bayiiliğiniz mi var. İlgili sorulara cevabını da kapyasacak şekilde tanışma bölümüne başlık açıp biraz kendinizden bahsederseniz durum daha da ciddiyetle karşılanacaktır.
Tekrar teşekkür ederim.
tavsiyen için teşekkür ederim başlığı açıyorum,beklerim.
alper_tim
12-10-2006 11:59:29, 11:59
way beaa helal olsun ne çabuk almışsın öle
RR kardeşliğine hoşgeldin diyeyim aybiketa:love10:
aybiketa
12-10-2006 12:14:03, 12:14
way beaa helal olsun ne çabuk almışsın öle
RR kardeşliğine hoşgeldin diyeyim aybiketa:love10:
yaw keşke ha diince alabilecek param hazır olsa :icon_rolleyes:
o izmirdeki arkadaşın regali 5ir'in (bkz. İzmir'den sevgilerle topici)
:love10:
alper_tim
12-10-2006 4:48:48, 16:48
yaw keşke ha diince alabilecek param hazır olsa :icon_rolleyes:
o izmirdeki arkadaşın regali 5ir'in (bkz. İzmir'den sevgilerle topici)
:love10:
hehehehe bende ne sazanım hee aldında motorunu hemen resim yolladın sandım nese o zaman darısı başına diyelim en kısa zamanda alırsın inş. tabi RR düşünüyorsan:okk:
5ir
13-10-2006 3:37:14, 15:37
olur mu aybiketa benim motorum senin motorun demektir.
bu arada burda bulunan tüm arkadaşlara slm.lar gördüğüm kadarı ile izmirden kimse yok burda.ben de motoru alalı 7 ay gibibir süre oldu ve allaha şükür tık demedi.sağ olasın çinliamcam
last_samurai
13-10-2006 7:25:21, 19:25
herkeze slm umarım iyisinizdir beni sorarsanız ben şuarlar evde yatıyorum 4.gündür bir hastalığa tutuldum ve şuan çok şükür iyiyim rahatsızlığım kalp romatizması benim için çok kötü bir rahatsızlık motorumu bu hasyalık yüzünden satmıştım zaten rüzgar bana yasak.bu arada yeni katılan arkadaşlarada hoş geldiniz demek istiyorum burdaki dostluklar kalıcı ve harikadır yaşasın motosiklet kardeşliği.
Gökhan
13-10-2006 8:47:41, 20:47
geçmiş olsun tuncay ,bana ali ustanın adresini verebilir misin?
aybiketa
13-10-2006 10:30:27, 22:30
herkeze slm umarım iyisinizdir beni sorarsanız ben şuarlar evde yatıyorum 4.gündür bir hastalığa tutuldum ve şuan çok şükür iyiyim rahatsızlığım kalp romatizması benim için çok kötü bir rahatsızlık motorumu bu hasyalık yüzünden satmıştım zaten rüzgar bana yasak.bu arada yeni katılan arkadaşlarada hoş geldiniz demek istiyorum burdaki dostluklar kalıcı ve harikadır yaşasın motosiklet kardeşliği.
Geçmiş olsun :love10:
ertuğrul
14-10-2006 1:34:38, 01:34
olum tuncay sana bişicik olmaz. taş gibisin taş. bu arada neden aramadın beni dostum. aykondan ayrıldığını başkalarından öğreniyoruz. cık cık cık!
geçmiş olsun
ALTAN MOTOR
14-10-2006 9:25:51, 09:25
geçmiş olsun arkadaşım ama hem motosiklet tutkusu hem bu hastalık işin çok zor doğrusu tektar geçmiş olsun diyorum
keyifli sürüşler...
alper_tim
14-10-2006 11:22:16, 11:22
geçmiş olsun arkadaşım:love10:
umarım kısa sürede düzelirsin dikkat et kendine kışın binme motora ama yazın bişey olmaz herhalde
HAPPY FALCON
14-10-2006 11:45:28, 11:45
tuncay geçmiş olsun,kaybolduğunu düşünmeye başlamıştım.
BluesBirader
14-10-2006 1:43:34, 13:43
teşekkür ederim :love10:
bana yapılabilecek en iyi iltifat budur işte :icon_bounce: :love10:
aldım gitti :))
http://img92.imageshack.us/img92/4276/dsci0007xw1.jpg (http://imageshack.us)
Bir regal bir bayanda ancak bu kadar şık durabilirdi:okk: yalnız ayakkabılar olmamış, koruması yok :P
last_samurai
14-10-2006 9:32:45, 21:32
gyazıcı: allah razı olsun kanka şimdi daha iyiyim ali ustanın adresi verim :dikilitaş sk no:19 çelme apt no:1 dikilitaş/ist cep tel:535 975 10 82 kendine iyi bak kanka
aybiketa:merhaba aramıza yeni katıldın galiba yeni gördüm sizi hoş geldiniz geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim bu arada motosiklet size yakışıyor .
vakeup: kanka zaten aykondan ayrılmam biraz olaylı ve sitres dolu oldu insanlık dışı kişilerle çalıştığım için kendimi çok kötü hissettim ve ayrıldım geçmiş olsun dileklerin için sağolasın ben serseri biriyim bana birşey olmaz:)
altan motor:çok teşekkür ederim sağolun sizlerinde aramızda olmanız bizim için büyük mutluluk sizlerin çalışmalarını taktirle takip etmekteyim,motosiklet tutkunu olmak ve böyle rahatsızlıkların beni pelçinlemesi gerçekte çok zor iyi çalışmalar sağolun.
alper_tim:allah razı olsun kanka şimdi iyiyim sağolasın annemden yediğim fırçadan sonra kendime bakmaya başladım :)
HADPPY FALCON: allah razı olsun abicim kaybolmadık ama bazen pisikolojimiz kaybolacaktı neyseki güçlü irademle yenmeyi başardım şimdi çok iyiyim allahıma şükürler olsun birgün ziyaretine gelecem abi.
arkadaşlar allah hepinizden razı olsun umarım sizler iyisinizdir herşey gönlünüzce olsun yolunuz açık olsun.
last_samurai
14-10-2006 9:49:57, 21:49
kanka bu şekilde daha kolay bulursun.
http://img264.imageshack.us/img264/3504/alustati6wt6.png (http://imageshack.us)
aybiketa
15-10-2006 1:03:41, 01:03
Bir regal bir bayanda ancak bu kadar şık durabilirdi:okk: yalnız ayakkabılar olmamış, koruması yok :P
teşekkür ederiimmm :love10: abartmayın şımarıyorum :)) :love10:
ayakkabılara gelince... ee bir iş gezisinde oldğum için malesef korumalı botlarımla değildim :))
heüz regal almadım ama içim çok ısındı bu siyah ve T gidon olanına :okk:
last_samurai
15-10-2006 1:23:18, 01:23
teşekkür ederiimmm :love10: abartmayın şımarıyorum :)) :love10:
ayakkabılara gelince... ee bir iş gezisinde oldğum için malesef korumalı botlarımla değildim :))
heüz regal almadım ama içim çok ısındı bu siyah ve T gidon olanına :okk:
madem gönlünüz T gidonda uyarim sizi kullanımı biraz zordur daha önceden kullanmadıysanız ciddi bir eyitimden geçmeniz lazım unutmayın hepimiz hayalimizdeki motosikleti isteriz ama ya bütcesi uymaz yada tarzı ama T dediğimiz yani class modeli biraz zordur almadan motosikletinizi eyitimini alın lütfen ilk sağlık gelir siz dostlarımızın sağlığını düşünmekte görevimizdir umarım herşey gönlünüzce olur.
aybiketa
15-10-2006 1:33:03, 01:33
Teşekkür ederim :love10:
3 yıldır ehliyetli kullanıyorum, daha önce de köy yollarında MZ 251le az gezmedim :))
T gidon, arkadaşların motorları dışında kullanamdım, bu reimdeki motoru da kullandım kısa bir süre ama çok rahat geldi diğerlerine göre de :bravo:
kaldera
15-10-2006 12:31:10, 12:31
kardeşim gökhan motorunun sağlığı açısından sana altan motoru öneririm..ciddi olarak farkı göreceksin..
http://img50.imageshack.us/img50/5333/wolfen03ma3pu7.gif (http://imageshack.us)
NOMAD
15-10-2006 12:57:15, 12:57
Ben olsam bu motoru cadde canavrına şöyle dönüştürürdüm.Birincisi saçma plastik çantaları atardım.İkincisi sisi barı iptal ederdim.Arka koltugu iptal ederdim.Daha kalın lastik takar çamurluguda keserdim.Eksozlarını birleştirir tek eksoz yapardım.Gidonu mat siyaha boyardım.koruma demirlerinin üstüne birer far koyardım.Ön çamurluha koruma demiri koyar üstünede bir tane kartal koyardım.Ön çatalı mat siyaha boyardım motor kısmıyla beraber.Motoruda beyaz a boyardım.Jantları kesinlikle değiştirirdim tel jant kullanırdım.göz yaşı şeklinde aynalar kullanırdım.Sinyalleri inceltirdim.Çok işi var ya motorun :) ozaman canavar gibi dururdu.Şimdi iyi aile çocugu choper ı gibi duruyor.
BluesBirader
17-10-2006 1:29:10, 13:29
linkteki botlar nasıldır (http://www.moto-bot.com/)???
TR@DER
17-10-2006 1:36:33, 13:36
linkteki botlar nasıldır (http://www.moto-bot.com/)???
Hocam ben bu konu ıle ılgılı bu lınkı acmıstım..Bence botlar guzel bende bunlardan olmasa bılek ters donmustu dedı doktor.. Yıne de sız bılırsınız tabı..
Selamlar
http://www.earlyriders.net/showthread.php?t=1004
BluesBirader
29-10-2006 7:28:45, 19:28
Yahu RR'cılar n'oldunuz? Öldünüz mü, kaldınız mı?
Müslüm Baba, Kaldera, Nihat, Gökhan, Aytek Ağbi, ve diğerleri...
Nerelerdesiniz huuu???
Nihat
29-10-2006 7:30:45, 19:30
Yahu RR'cılar n'oldunuz? Öldünüz mü, kaldınız mı?
Müslüm Baba, Kaldera, Nihat, Gökhan, Aytek Ağbi, ve diğerleri...
Nerelerdesiniz huuu???Motor güzel, hava güzel... tadını çıkarıyoruz :) Katılsana...
Hakan
29-10-2006 7:51:20, 19:51
gene aynı şeyi yaazacağım ama neyse.. Abicim motorlarımızda hiç bir problem yok maşallah her yere gidiyoruz kazamız belamızda Allah tan olmazsa bundan iyisi şamda kayısı. Zaten sabah akşam beraberiz birde yaw bu regal niye arızalanmıyor diye topik yazacaksan tarihe geçer alay oluruz. Bak keyfine Aytuğ. Rumeli Feneri gezisindeki resimlere bakarsan regalle ufkunu biraz daha açabilirsin.:) Baki selamlar...
5ir
31-10-2006 3:41:53, 15:41
buda en küçük R&R cinin videosu bakın bakalım
http://www.earlyriders.net/showthread.php?t=1305
Dark_Prince
01-11-2006 1:44:39, 13:44
Bu arada lastik hava basınçlarının ön 30 arka 32 olması gerektiğini öğrendim. Bilginize.
TAM DOĞRU DEĞİL ASLINDA
ZİNCİRİN HEMEN ORADA ŞASİ BAĞLANTISINDAKİ ETİKETE BAKARSANIZ LASTİK BASINŞLARININ 225 KPA(TAM HATIRLAMIYORUM LÜTFEN DEDİĞİM YERE BAKINIZ) YAZDIĞINI GÖRÜRSÜNÜZ. Kİ BUDA 32 PSI DENK GELİYOR .
ÖN VE ARKA LASTİK BASINŞLARININ HER İKİSİDE AYNI OLMALI O ETİKETE GORE... GERÇİ BENDE DURO LASTIK VAR.. AMA BU METZELLER İÇİN FARKLI OLURMU BİLEMEM, LASTİK ALDIĞINIZ YERE DANIŞMALISINIZ.....
BEN 8900 KM OLDU LASTİKLERİMDEN HALA MEMNUNUM BUARADA
Nihat
01-11-2006 1:56:15, 13:56
Dark_Prince ilgine teşekkür ederim. Kişisel merakımı hoş görürsen; kimsin, nesin! Nerden buldun bizi :) Bir tanışma başlığı açıp bahsedebilir misin biraz?
---
Regal Raptor!.. Taa Çin'den gelip bu denli bizden biri oldu. Ben acaip bağlandım bu makinaya... belki de ilk motosikletim olduğu içindir, bilemiyorum. Nerelere gittim, kimlerle tanıştım bu motorumla...
İşte yüklü bir hali!.. Bizi Barışarock'a götürdüğün gün...
http://img91.imageshack.us/img91/2222/img0894yx0.jpg (http://imageshack.us)
Dark_Prince
01-11-2006 8:29:31, 20:29
Dark_Prince ilgine teşekkür ederim. Kişisel merakımı hoş görürsen; kimsin, nesin! Nerden buldun bizi :) Bir tanışma başlığı açıp bahsedebilir misin biraz?
SELAM DARK RIDER BEN MT DEYDIM DAHA ÖNCEDE ORADA KI FORUMU TAKIP EDIYORDUM ORDAKI NICKIM YELLOWROCK TI, YAHOO GRUPTA ARTIK PEK ÇOK RR'CININ ARTIK EARLY.NET'TE YAZDIĞINI DUYDUM DAMLADIM BURAYA..
Gökhan
01-11-2006 10:31:09, 22:31
iyi etmişsin hoşgeldin
aidikurt
03-11-2006 9:23:09, 21:23
Arkadaşlar cam ve sis olayını sonunda halletik baska istiyenlerde varsa bana özelden mesaj atsın cep telini bıraksın ben yeri tarif ederim.
İddaaa ediyorumki bu motora bundan daha fazla yakısıcak bı kombinasyon yok
Yolda denemeside yapıldı 80-90 dan sonra baya bi rüzgar alıyorduk hele havada rüzgarlıysa mahvoluyorduk bırak ruzgarı aynı zamanda motorun yol tutusuda azalıyor yolda gezmeye baslıyordu denemelerden cok memnun kaldım artık motor sankı yola daha saglam oturuyor ve rüzgarı olduğu gibi önlüyor.
http://img132.imageshack.us/img132/4337/dsc01113jc6.th.jpg (http://img132.imageshack.us/my.php?image=dsc01113jc6.jpg) http://img136.imageshack.us/img136/5421/dsc01114el9.th.jpg (http://img136.imageshack.us/my.php?image=dsc01114el9.jpg) http://img171.imageshack.us/img171/8015/dsc01115fy0.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=dsc01115fy0.jpg) http://img224.imageshack.us/img224/919/dsc01116uz1.th.jpg (http://img224.imageshack.us/my.php?image=dsc01116uz1.jpg)
http://img152.imageshack.us/img152/9707/dsc01117ce4.th.jpg (http://img152.imageshack.us/my.php?image=dsc01117ce4.jpg) http://img179.imageshack.us/img179/3606/dsc01118nr1.th.jpg (http://img179.imageshack.us/my.php?image=dsc01118nr1.jpg) http://img141.imageshack.us/img141/7571/dsc01119ks0.th.jpg (http://img141.imageshack.us/my.php?image=dsc01119ks0.jpg)
http://img148.imageshack.us/img148/8183/dsc01120pf8.th.jpg (http://img148.imageshack.us/my.php?image=dsc01120pf8.jpg) http://img165.imageshack.us/img165/5417/dsc01121kc4.th.jpg (http://img165.imageshack.us/my.php?image=dsc01121kc4.jpg) http://img162.imageshack.us/img162/9251/dsc01122zo2.th.jpg (http://img162.imageshack.us/my.php?image=dsc01122zo2.jpg) http://img162.imageshack.us/img162/9251/dsc01122zo2.th.jpg (http://img162.imageshack.us/my.php?image=dsc01122zo2.jpg)
http://img158.imageshack.us/img158/6203/dsc01124io4.th.jpg (http://img158.imageshack.us/my.php?image=dsc01124io4.jpg) http://img176.imageshack.us/img176/9379/dsc01125xr4.th.jpg (http://img176.imageshack.us/my.php?image=dsc01125xr4.jpg) http://img183.imageshack.us/img183/5753/dsc01126uv4.th.jpg (http://img183.imageshack.us/my.php?image=dsc01126uv4.jpg) http://img176.imageshack.us/img176/1066/dsc01127ye3.th.jpg (http://img176.imageshack.us/my.php?image=dsc01127ye3.jpg)
Giray
04-11-2006 2:59:08, 02:59
çok güzel olmuş bu sisler ve uygulama şekli kutlarım yakışmış.
cam ne kadara mal oldu? sisler ne kadara mal oldu?
aydinolmez
04-11-2006 11:39:05, 11:39
aildikurt aramıza hoş geldin öncelikle fiyat konusun da da bilgi verirsen sevinirim....benim regal im yok ama olur zananedersem benim motorada sistem aynı çünkü toplu alsak bir kolaylık olurmu bilgilendirirsen sevinirim....
aidikurt
04-11-2006 7:47:21, 19:47
çok güzel olmuş bu sisler ve uygulama şekli kutlarım yakışmış.
cam ne kadara mal oldu? sisler ne kadara mal oldu?
zaten toplu aldık 100 ytl cam 75 ytl sıs fıyatı 25 ytlyede yanı hepsi toplam 200 ytl gelıyor elektrık tesısatını dosemelerı dahıl
carvalho
07-11-2006 1:46:52, 13:46
http://img142.imageshack.us/img142/2249/1111ex5.jpg (http://imageshack.us)
Ben de eksik kalmayayım :) Bu da aynı aparatların Class'ta görünümü ve bendeniz:icon_bounce:
Alper kardeşim, hoşgeldin. Yan tarafa krom levhaları ne zaman taktırıyoruz???
ALTAN MOTOR
09-11-2006 8:23:34, 20:23
arkadaşlardaha önceden bildirmiş olduğumuz bir calıntı motorumuz vardı cok ente resandırki motor bir kapkac olayında yakalandı icerenköyde ,tabi motorun hali icler acısı adam etmeye calışacağız sizlerden ricam dikkatli olalım böyle kişilere fırsat vermeyelim herkese hayırlı sürüşler
Hakan
09-11-2006 9:37:56, 21:37
gözünüzaydın taner abi.
Dark_Prince
17-11-2006 12:38:11, 12:38
zaten toplu aldık 100 ytl cam 75 ytl sıs fıyatı 25 ytlyede yanı hepsi toplam 200 ytl gelıyor elektrık tesısatını dosemelerı dahıl
Ön Cam = 100 YTL
Sis FArları = 75 YTL
25 ylt montaj ücretimi?
Diğer bir konuda akü problemini ne yaptınız? Bizim standart akü bu yeni sisleri kaldırıyo mu?
aidikurt
19-11-2006 3:09:14, 15:09
Ön Cam = 100 YTL
Sis FArları = 75 YTL
25 ylt montaj ücretimi?
Diğer bir konuda akü problemini ne yaptınız? Bizim standart akü bu yeni sisleri kaldırıyo mu?
25 ytl montoj ucretı degıl sislerin elektrik tesisatını dosemelerı ıcın aldıkları para
100 ytl cam
75 ytl sis ve celik aparat dahil
25 ytl elektrik tesisatı dosemesı
toplam 200 ytl baya kısı yaptırdı ınanın deger
normalde
150 ytl cam
120 ytl sis ve aparata
50 ytl elektrik tesisatı
toplam 320 ytl idi 120 ytl ındırım yaptırtım daha ayrıntılı bılgı ıcın benı
05327374526 dan arayabılırısnız??
Dark_Prince
20-11-2006 11:34:05, 11:34
hocam saol bilgi için, tesisatı orada yaptırmak zorunda mıyız, 175 ytl havale çıakrtsam yollarlar mı bana malzemeyi...
abizar
23-11-2006 3:02:51, 15:02
aku konusuna da bir değişiklik yaptınız mı sisler için? bende şu an farklı sisler var ama aküm kaç defa bitti saymadım bile; çoğu zaman 10-15dk'lık kullanımdan sonra kornam bile nerdeyse çalmayacak vaziyete geliyor.. Hangi marka, model akü almak lazım. fiyatları konusunda bilgi sahibi olan var mı?
Hakan
23-11-2006 7:02:43, 19:02
garantide ise motorun akünü değiştir şu ana kadar bende ve diğer arkadaşlarda böyle bir sorun hiç olmadı.
Gökhan
24-11-2006 4:43:14, 16:43
canlandıralım yahu şurayı
Giray
24-11-2006 6:30:10, 18:30
arkadaşlar ben sattım bugün güzelim regalimi.
artık ben bir "Regalci" değilim.
bozkurt
25-11-2006 1:33:10, 01:33
R&R'cılar hepinize merhaba.Şöyle bir baktımda tanıdık birçok arkadaşa başladım.Abinizde burada sizlere katılmak istiyor.Muhabbetlerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
Hakan
25-11-2006 9:48:10, 09:48
Bozkurt abi hoşgeldin safalar getirdin. Başımızın üstünde yerin var abicim.
bozkurt
26-11-2006 12:54:55, 00:54
Hakan eyvallah,nezdinde tüm hoşgeldinleri kabul ettim.Elimizden gelen dilimizin döndüğü klavyenin yazdığı kadar,azıcık varsa tecrübe ve bilgilerimi paylaşmaya hazırım.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın
alper_tim
04-12-2006 12:23:29, 12:23
arkadaşlar merhabalar
ben bu hafta sonu c.tesi çıkarabildim motorumu ve silip temizledikten sora bujilere bi bakayım dedim neyse bujiler normal çıktı ancak porselen kısmı her iki bujininde bayaa bi sararmış olduğunu gördüm yani porselen kısımlar yanmış bu bujiler yaklaşık olarak 2500 km gitti ama 600-700 km de üstünden çıkardığım bujilerde bu haldeydi kullandığım bujiler NGK marka c.tesi yeni aldığım bujilerde NGK marka ve yanlış hatırlamıyorsam cr7hsa buji taktım bakalım bunlar kaç km sora yanacak
benim merak ettiğim bujiler görevini görmeye dewam ediyor ben her ihtimale karşı değiştirdim acaba bunun sorunu ne olabilir bilen var mı
şimdiden sağolun teşekkürler
aidikurt
06-12-2006 10:50:17, 22:50
hocam saol bilgi için, tesisatı orada yaptırmak zorunda mıyız, 175 ytl havale çıakrtsam yollarlar mı bana malzemeyi...
yollarlar abi
agresus
08-12-2006 12:10:34, 00:10
herkeslere merhabalar... dostlar bi baskı balata sorunum var... serviste - ki şu ünlü ali usta tarafından yapılan - bi zincir değişimi sonrasında balatam fena halde kaçırmaya başladı ve yaklaşık bi ay sonra gidip 125 milyona kıyıp sıfırladım... en azından öyle olduğunu idda etti sevgili ali usta... fakat aynı gün yüksek vites(5. vites) ve yüksek devirde sorunun devam ettiğini fark edip ertesi gün ali ustayı yani eski aykonu aradım... aldığım cevap - ilk başta alışana kadar normaldir oldu, geçmeyince tekrar gittim sorunun benden kaynaklandığı, kullanmayı beceremediğim gibi yorumlar yapıldı... 1997 senesinden beri motor kullanan bi amatör olarak bu sözler ve kazıklanma hadisesi beni ziyadesiyle üzdü... aranızda iyi ve güvenilir bi servis ve ya motordan anlayan dürüst bi usta tanıyan varmıdır... yardımcı olursanız çok sevinirim...
bu arada toplanıp görüştüğünüz bi yerler var ise ve beni de aranıza kabul etmek isterseniz bilgilendirebilir misiniz....
saygılar (volkan) not: Hakan kardeş inşaallah yol arkadaşı oluruz... Selametle
BluesBirader
08-12-2006 8:20:12, 08:20
Dostum Bostancı'da Gazi Motor, Kartal'da Altan Motor sana en iyi servisi verecek yerlerdir. Her ikisi de Earlyriders'dır. Bizdendir. :love10:
HALİL
08-12-2006 9:10:21, 09:10
Dostum Bostancı'da Gazi Motor, Kartal'da Altan Motor sana en iyi servisi verecek yerlerdir. Her ikisi de Earlyriders'dır. Bizdendir. :love10:
katılıyorum:okk:
agresus
08-12-2006 7:47:41, 19:47
.... çok makbule geçti... teşekkür ederimm..
Dark_Prince
11-12-2006 9:15:12, 09:15
Evet 10040 yada 10050 km, sevgili yol arkadaşım şanzımanı elime verdi. Urlada meshur bir usta vardır, sabri usta onun oğlu mehmet ustafa benim regal de şazımanda bir sorun var dedim, adam bana direkt olarak 5. vitesten mi atıyor dedi? Bir kaç tane gelmiş onada aynı sorunla alakalı motor.
Fabrika inat etmiş ama sonunda hatasını kabul etmiş fabrika, öğlen ilk işim servise göndermek motoru...
aidikurt
17-12-2006 11:58:30, 23:58
cın motorlarının cogunda bu sansıman sorunu var ne yazıkkkı
aidikurt
06-01-2007 6:43:12, 18:43
ya paylasım lutfen
halilertan
06-01-2007 7:25:05, 19:25
ya paylasım lutfen
bu konuda size en iyi ertuğrul arkadaşımız yararlı olabilir. Kendisi şanzıman konusunda oldukça başarılı ve servis sahibi biridir. İstersen özelden mesaj atarak kendisinle irtibata geçebilirisiniz. Nick olarakta sitede ertuğrul olarak bulabilirsiniz.
saygılarımla
aidikurt
09-01-2007 7:41:09, 19:41
http://www.regalraptor.net/
buradada regalraptorla ilgili baya bi bilgi var aklınızda olsun
havalarda ıyılessede gezsek dımı mıllet?
BluesBirader
09-01-2007 8:54:57, 20:54
Alper'im güzel dedin. Bi şehir çocukları turu yapalım. Anadolu Kavağı'ndan girer Kilyos'tan çıkarız. Ne dersiniz ey RR'cılar? Şehrin altını üstüne getirelim mi?
Sevgiler,
CB.
carvalho
11-01-2007 9:09:37, 09:09
Arkadaşlar, raptorcular olarak bizim belirleyeceğimiz tarih ve mekanda yılda 1 kere yapacağımız çok geniş çaplı, festival havasında bir buluşma tertip edelim diyoruz. Mekan olarak Ürgüp, Sinop, İnebolu gibi yer önerileri geldi. Bu öneriye destek veren arkadaşlar tanriverdis@yahoo.com e-mail adresine isim, yer, zaman ve diğer önerilerini eklerlerse ben de listeyi güncellemiş olurum.
Türkiye'nin dört bir yöresinden gelecek raptor'cu arkadaşlarla bir araya gelmek, bunu gelenekselleştirmek, bence keyifli ve heyecan verici bir olay...
Sevgiler...
caser
11-01-2007 5:06:22, 17:06
Arkadaslar merhaba, İlk mesajım olacak ama gezme olayına balıklama atladım. Acemi biri olarak bu yakadaki (Avrupa) gezmelere hemmen varım...
De-Javu
11-01-2007 8:06:20, 20:06
Herkese tekrar selamlar, özlemişim burayı :)
Gökhan
11-01-2007 8:27:58, 20:27
gel Gür gel görüşmeyeli çok oldu
SERDAR
12-01-2007 9:55:40, 09:55
Arkadaşlar, raptorcular olarak bizim belirleyeceğimiz tarih ve mekanda yılda 1 kere yapacağımız çok geniş çaplı, festival havasında bir buluşma tertip edelim diyoruz. Mekan olarak Ürgüp, Sinop, İnebolu gibi yer önerileri geldi. Bu öneriye destek veren arkadaşlar tanriverdis@yahoo.com e-mail adresine isim, yer, zaman ve diğer önerilerini eklerlerse ben de listeyi güncellemiş olurum.
Türkiye'nin dört bir yöresinden gelecek raptor'cu arkadaşlarla bir araya gelmek, bunu gelenekselleştirmek, bence keyifli ve heyecan verici bir olay...
Sevgiler...
Bu konuda destek olmak isterim... Eğer organizasyon, yol, yer, güzergah vs. belli olduysa veya belli olduğunda ana sayfadan duyuralım.
El_Mariachi
14-01-2007 5:00:20, 17:00
arkadaşlar herkese merhaba, ben uzun süredir ***************'teki dadyw250e topiğini ve burayı takip ediyorum, mart basında ben de sevgilime(RR DADYW250E-9) kavusuyorum:)) şimdiden geceleri gozume uyku girmiyor, aranıza katılıp gezilere iştirak etmek için sabırsızlanıyorum.
benim bir sorum olacak:
ark.lar motoru calıştıramadıklarında vurdurarak calıştırdıklarını yazıyorlar, bu işlem otomobildeki gibi 2. vitese takıp yeterli hıza ulaşınca debriyajı bırakarak mı oluyor? şimdiden yanıtlar için teşekkürler ( daha motoru almadan vurdurmayı dusunuyorum, biraz komik değil mi :icon_1blush: )
herkese kazasız sürüşler diliyorum:love10:
Gökhan
14-01-2007 5:07:38, 17:07
evet 2. vitese atıyorsun aynı araba gibi,hakikaten kardeş hele bi motoru al da sen:)motoru yatırıpta aküyü bitirmedikçe böyle birşey kolay kolay başına gelmez zaten
El_Mariachi
14-01-2007 5:24:45, 17:24
evet 2. vitese atıyorsun aynı araba gibi,hakikaten kardeş hele bi motoru al da sen:)motoru yatırıpta aküyü bitirmedikçe böyle birşey kolay kolay başına gelmez zaten
cok saol bilgi için, haklısın önce almak lazım ama almadan önce en ince ayrıntısına kadar öğrenmek için yanıp tutuşuyorum, siz beni bi de motoru alınca gorun:))
haftasonu kıbrısa gideceğim ve yaklaşık 1 ay kalacağım yoksa hemen alacaktım motoru, aykon kapanmış gorduğum uzere, acaba tasındı mı yoksa hepten mi kapandı?:sad2:
last_samurai
15-01-2007 4:29:19, 16:29
herkeze slm umarım iyisinizdir ben şükür yuvarlanıp duruyom işte bayadır bu siteyi takip edemedim eh imkan olduğu kadar buralardayız artık.gürhan yüzüne hasret kaldık yahu ...
Gökhan
15-01-2007 4:42:56, 16:42
yahu nerelerdesin ne yapıyorsun sesin soluğun çıkmıyor hakikaten uzun zamandır
agresus
15-01-2007 9:37:01, 21:37
Aykon...Hepten kapandı..... iyi ki de kapandı... servisi fecaatti.... makineye güven biraderim... ekonomik, güzel kaçıyo, sorunsuz bi makina.... böyle bi makina için de çok uygun fiyatı... Çinlilerin en iyisi diye bilirm...
aidikurt
16-01-2007 4:46:31, 16:46
Arkadaşlar geleneksel hale gelicek türkiyedeki bütün regalcileri biraraya getirmek amacıyla Geleneksel Regal Buluşmasına herkesin katılımını bekliyoruz.
Ayrıtnı için msnde bana ulaşabilirsiniz.
aidikurt@hotmail.com
Macgyver
19-01-2007 6:57:21, 18:57
OoOOooooo eski dostlar hep burda yahu.
Millet nabersiniz yaw vala bi özlemişim hepinizi burnumda tütüyorsunuz :okk:
Macgyver
19-01-2007 7:08:04, 19:08
aku konusuna da bir değişiklik yaptınız mı sisler için? bende şu an farklı sisler var ama aküm kaç defa bitti saymadım bile; çoğu zaman 10-15dk'lık kullanımdan sonra kornam bile nerdeyse çalmayacak vaziyete geliyor.. Hangi marka, model akü almak lazım. fiyatları konusunda bilgi sahibi olan var mı?
Kardeş akü değiştirme!!!!
Sis lambalarının içindeki ampulcükleri değiştir!!!!
Daha düşük amperli ve voltta ki ampuller var:şaşırma:
Yazık parana!!
aidikurt
27-01-2007 1:08:55, 01:08
www.regalraptor.net
regalciler için faydanlanabilecekleri güzel bir site.
azelia
02-02-2007 2:59:24, 14:59
su rebel ve regal kıyaslaması konusunu bi daha acabilir misiniz acaba ???
Nihat
02-02-2007 3:53:55, 15:53
Şimdi bana kızacaklar ama...
Hiç Rebel kullanmadım, sadece kullanan biriyle uzun uzun konuştum o kadar. Sonunda vardığımız ortak nokta şuydu;
"İkisi de aynı"... yani aynı işi görebiliyor. Aynı yolları, aynı rampaları, aynı artçıyla, aynı istikrarla gidebiliyor. Honda'nın daha pahalı olmasının nedeni ise bir süre sonra değiştireceğin parçaların daha kaliteli, daha uzun ömürlü olması. Buji gibi, akü gibi, lastik gibi, far gibi...
Buna rağmen bir Çin'li yerine Honda'nın üzerinde seyretmek daha güvenli geliyor millete. Kendilerince haklılar da... ama benim makinem 10.000'inci kilometresine kadar alnının akıyla geldi. Her motora gösterilemesi gerektiği kadar (fazlası değil) ilgi gösterirsem eğer beni çok daha uzun süre mutlu edecektir.
azelia
02-02-2007 4:08:13, 16:08
ghostie vardıya hani ingilteredeki üyemiz...onun babası burdaydı..babası patronumun kardesi...biraz ayak üstü sohbet ettik...rebel nie düsünmüosun dedi...onun ingilterede varmıs bi tane...burda fiyatlara falan baktık tabi daha pahalı geldi...o yüzden sordum...
o cok memnunmus...130-140 sarsmadan yapıo dedi...rahat cok sorun cıkarmayan bi motor dedi...vs vs
SERDAR
02-02-2007 4:24:29, 16:24
ghostie vardıya hani ingilteredeki üyemiz...onun babası burdaydı..babası patronumun kardesi...biraz ayak üstü sohbet ettik...rebel nie düsünmüosun dedi...onun ingilterede varmıs bi tane...burda fiyatlara falan baktık tabi daha pahalı geldi...o yüzden sordum...
o cok memnunmus...130-140 sarsmadan yapıo dedi...rahat cok sorun cıkarmayan bi motor dedi...vs vs
Honda Rebel Club (http://www.rebelclub.org.uk/) bile varmış İngiltere'de...
birkaç Honda Rebel resmide vereyim...
http://img114.imageshack.us/img114/3671/rebellarge02dl0.jpg
http://img114.imageshack.us/img114/9121/rebel146e5e9sz6.jpg
http://img114.imageshack.us/img114/1792/1987hondarebel250cc7581uh8.jpg
http://img114.imageshack.us/img114/5295/15485797148c884mk5.jpg
http://img114.imageshack.us/img114/6980/2006rebelrz6.jpg
aidikurt
08-02-2007 12:05:07, 00:05
Şimdi bana kızacaklar ama...
Hiç Rebel kullanmadım, sadece kullanan biriyle uzun uzun konuştum o kadar. Sonunda vardığımız ortak nokta şuydu;
"İkisi de aynı"... yani aynı işi görebiliyor. Aynı yolları, aynı rampaları, aynı artçıyla, aynı istikrarla gidebiliyor. Honda'nın daha pahalı olmasının nedeni ise bir süre sonra değiştireceğin parçaların daha kaliteli, daha uzun ömürlü olması. Buji gibi, akü gibi, lastik gibi, far gibi...
Buna rağmen bir Çin'li yerine Honda'nın üzerinde seyretmek daha güvenli geliyor millete. Kendilerince haklılar da... ama benim makinem 10.000'inci kilometresine kadar alnının akıyla geldi. Her motora gösterilemesi gerektiği kadar (fazlası değil) ilgi gösterirsem eğer beni çok daha uzun süre mutlu edecektir.
baba sen iyi bak oda sana baar valla ne delerse desınler regaller cok saglam tek ecerim regali :)
UnicornKnight
14-02-2007 10:11:11, 22:11
selamlar dostlar. :)
BluesBirader
15-02-2007 12:34:29, 00:34
Selamlar, hoşgelmişsin. Doğru yerdesin :okk:
UnicornKnight
15-02-2007 9:40:22, 09:40
Selamlar, hoşgelmişsin. Doğru yerdesin :okk:hoşbulduk,en doğru yerde olduğum muhakkak.:okk:
aidikurt
02-03-2007 4:33:43, 16:33
fuara geliyonuz dimi motosiklet 2007 regalciler olarak toplu halde bulusup gidicez.ıstıyenler bana 0532 737 45 26 dan ulaşabilir.
BluesBirader
02-03-2007 9:15:11, 21:15
fuara geliyonuz dimi motosiklet 2007 regalciler olarak toplu halde bulusup gidicez.ıstıyenler bana 0532 737 45 26 dan ulaşabilir.
Alper'im,
Biz Motosiklet'07 için ayrıca bir organizasyon başlığı açtık :okk:
http://www.earlyriders.net/showthread.php?t=2664
ama RRcılar ve ER olarak hep beraber fuara gitmek büyük keyif olur :alkış:
aidikurt
07-03-2007 9:17:47, 21:17
RR ve ER ortak kahvaltıda buluşmak üzere
KIZILELMA
23-03-2007 10:21:29, 10:21
Arkadaşlar ben İzmirden Murat bu gün aranıza katıldım çünkü bu gün motorsiklet aldım.Hepinize selamlar.
azelia
23-03-2007 10:22:31, 10:22
oo süper...hayırlı olsun...rengi ne?anlatsana
Gökhan
23-03-2007 10:22:59, 10:22
hoş geldin murat kazasız belasız ve bol keyifli sürüşler dilerim sana
azelia
23-03-2007 10:24:13, 10:24
hoş geldin murat kazasız belasız ve bol keyifli sürüşler dilerim sana
gökhan ya ben ne zaman trafige cıkıcam ???
izin vermio birileri :sad2:
hook
23-03-2007 11:01:34, 11:01
gökhan ya ben ne zaman trafige cıkıcam ???
izin vermio birileri :sad2:
Yakında canikom çok yakında.:love10:
Arkadaşlar ben İzmirden Murat bu gün aranıza katıldım çünkü bu gün motorsiklet aldım.Hepinize selamlar.
Aramıza hoşgeldin arkadaşım.Tanışma topiği açda herkes görsün bu arada.
Gökhan
23-03-2007 11:06:29, 11:06
demek ki biraz daha vaktin var ki henüz izin çıkmamış sana
ne kadar çok antreman yaparsan o kadar çabuk çıkarsın,yoksa kimse çıkma demiyor ki sana trafiğe,.çalış çalış:)
KIZILELMA
23-03-2007 11:26:39, 11:26
Arkadaşlar merhaba,bu ön cam ve sis kompleisini izmirden nasıl araştırabilirim.Markası varmıdır sorgulamak için.teşekkürler.İzmirden herkeze selam.
Arkadaşlar cam ve sis olayını sonunda halletik baska istiyenlerde varsa bana özelden mesaj atsın cep telini bıraksın ben yeri tarif ederim.
İddaaa ediyorumki bu motora bundan daha fazla yakısıcak bı kombinasyon yok
Yolda denemeside yapıldı 80-90 dan sonra baya bi rüzgar alıyorduk hele havada rüzgarlıysa mahvoluyorduk bırak ruzgarı aynı zamanda motorun yol tutusuda azalıyor yolda gezmeye baslıyordu denemelerden cok memnun kaldım artık motor sankı yola daha saglam oturuyor ve rüzgarı olduğu gibi önlüyor.
http://img132.imageshack.us/img132/4337/dsc01113jc6.th.jpg (http://img132.imageshack.us/my.php?image=dsc01113jc6.jpg) http://img136.imageshack.us/img136/5421/dsc01114el9.th.jpg (http://img136.imageshack.us/my.php?image=dsc01114el9.jpg) http://img171.imageshack.us/img171/8015/dsc01115fy0.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=dsc01115fy0.jpg) http://img224.imageshack.us/img224/919/dsc01116uz1.th.jpg (http://img224.imageshack.us/my.php?image=dsc01116uz1.jpg)
http://img152.imageshack.us/img152/9707/dsc01117ce4.th.jpg (http://img152.imageshack.us/my.php?image=dsc01117ce4.jpg) http://img179.imageshack.us/img179/3606/dsc01118nr1.th.jpg (http://img179.imageshack.us/my.php?image=dsc01118nr1.jpg) http://img141.imageshack.us/img141/7571/dsc01119ks0.th.jpg (http://img141.imageshack.us/my.php?image=dsc01119ks0.jpg)
http://img148.imageshack.us/img148/8183/dsc01120pf8.th.jpg (http://img148.imageshack.us/my.php?image=dsc01120pf8.jpg) http://img165.imageshack.us/img165/5417/dsc01121kc4.th.jpg (http://img165.imageshack.us/my.php?image=dsc01121kc4.jpg) http://img162.imageshack.us/img162/9251/dsc01122zo2.th.jpg (http://img162.imageshack.us/my.php?image=dsc01122zo2.jpg) http://img162.imageshack.us/img162/9251/dsc01122zo2.th.jpg (http://img162.imageshack.us/my.php?image=dsc01122zo2.jpg)
http://img158.imageshack.us/img158/6203/dsc01124io4.th.jpg (http://img158.imageshack.us/my.php?image=dsc01124io4.jpg) http://img176.imageshack.us/img176/9379/dsc01125xr4.th.jpg (http://img176.imageshack.us/my.php?image=dsc01125xr4.jpg) http://img183.imageshack.us/img183/5753/dsc01126uv4.th.jpg (http://img183.imageshack.us/my.php?image=dsc01126uv4.jpg) http://img176.imageshack.us/img176/1066/dsc01127ye3.th.jpg (http://img176.imageshack.us/my.php?image=dsc01127ye3.jpg)
KIZILELMA
23-03-2007 11:36:58, 11:36
Hepinize teşekkür ederim.Samimi karşılamanızdan ve içtenliğinizden ötürü.
Regalimi satın aldım fakat 30'unda teslim alacağım.Şu anda işim gereği seyahatteyim.
Şunu söylemeyim bu siteye almayı düşündüğüm motorun olumlu veya olumsuz yorumlarını görmek için takip ediyordum.Sıcak dostluğunuz ve samimiyetiniz,paylaşımlarınız beni çok etkiledi.Regali sayenizde aldım desem yalan değil.Büyük ölçüde siz vesile oldunuz tekrar teşekkürler.
aybiketa
23-03-2007 12:43:49, 12:43
İzmir'de Regalci bi arkadaşımız var, sana seve seve yardım edecektir.
"5ir" nickli arkadaş, ismi de nickinin okunuşu gibi Beşir :)
aidikurt
23-03-2007 4:28:49, 16:28
Hepinize teşekkür ederim.Samimi karşılamanızdan ve içtenliğinizden ötürü.
Regalimi satın aldım fakat 30'unda teslim alacağım.Şu anda işim gereği seyahatteyim.
Şunu söylemeyim bu siteye almayı düşündüğüm motorun olumlu veya olumsuz yorumlarını görmek için takip ediyordum.Sıcak dostluğunuz ve samimiyetiniz,paylaşımlarınız beni çok etkiledi.Regali sayenizde aldım desem yalan değil.Büyük ölçüde siz vesile oldunuz tekrar teşekkürler.
www.motohobi.com gir ordan beni regalraptor.net ten alper arattırdı de yardımcı olurlar
azelia
23-03-2007 5:12:22, 17:12
www.motohobi.com gir ordan beni regalraptor.net ten alper arattırdı de yardımcı olurlar
ya bu sitede cok güsel egitim vidioları var...tesekkürler ..
SERDAR
23-03-2007 5:15:47, 17:15
ya bu sitede cok güsel egitim vidioları var...tesekkürler ..
Bu site zaten bize eğitim verecek Kemal BERKER hocaya ait.
Bilginize
*** Ayrıca buradaki motor aksesuarlarının da sana tanıdık gelmesi lazım !.. Ön cam resmini sana ben buradan göndermiştim
azelia
23-03-2007 5:26:38, 17:26
Bu site zaten bize eğitim verecek Kemal BERKER hocaya ait.
Bilginize
*** Ayrıca buradaki motor aksesuarlarının da sana tanıdık gelmesi lazım !.. Ön cam resmini sana ben buradan göndermiştim
evetttt...:icon_1blush:
tanıdık gelmezmi baktım hepsine...hımm iyiymiss...koysana siteye egitim vidiolarını..hayır ben vidio koymayı bilmiom hala :şaşırma:
SERDAR
23-03-2007 5:30:50, 17:30
evetttt...:icon_1blush:
tanıdık gelmezmi baktım hepsine...hımm iyiymiss...koysana siteye egitim vidiolarını..hayır ben vidio koymayı bilmiom hala :şaşırma:
O videoları çook uzun zamandır zaten nette dolaşıyor.. izlemeyen çok az kişi vardır sanırım.. Ama koymak iyi olur.. Boş zamanımda ilgilenicem :okk:
KIZILELMA
29-03-2007 4:48:13, 16:48
merhaba,
arkadaşlar yarın motorsikletimi teslim alıyorum 14 yıl sonra yine motorsikletim olucak,çok heyecanlıyım.
Bu arada Regal Raptor'un teslim anında üzerinde hangi marka lastiklerle teslim ediliyor bilen varmı.Yada teslim anında sormam gereken bir şey.Yardımcı olurmusunuz.
Sağolun.
azelia
29-03-2007 4:57:22, 16:57
merhaba,
arkadaşlar yarın motorsikletimi teslim alıyorum 14 yıl sonra yine motorsikletim olucak,çok heyecanlıyım.
Bu arada Regal Raptor'un teslim anında üzerinde hangi marka lastiklerle teslim ediliyor bilen varmı.Yada teslim anında sormam gereken bir şey.Yardımcı olurmusunuz.
Sağolun.
hadi bakalım hayırlı olsun yeni motorun..kazasız belasız kullanmak nasip olur insallah...
aytug'a soralim lastik olayını biliodur o :okk:
aytuggggg!!
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2010
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.