PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : bursadan selamlar

suspectbiker
04-09-2006 5:25:54, 17:25
ben suspectbiker selçuk güney yani sizinle 1-2-3 yalova festivalinde tanışma zevkine eriştik.

grubunuz la ilk karşılaşmam feribot yalova arasında yol kenarında bekleyenler idi seslendim ve sonrasında yawaş gitmemi grubun dağıldığını sölediler bende yawaşladım baktım suzuki strom beni geçince bende toplandılar sandım bi süre çınarcık yolunda ilerledim baktım ayrıldı hepsi aynadan
dedim festival alanını biliyorlar ve bastım festival alanına sonra tabi geldiğinizde güzel bi sohbet ortamı paylaşıldı.

ve sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum güzel bi topluluk.

sanırım strom yeni alınmış hayırlı olsun kazasız günler diler her km nin zevkini almanız dileğiyle

Mili
04-09-2006 5:37:30, 17:37
http://img117.imageshack.us/img117/8140/akj2.gif

Hakan
04-09-2006 6:50:34, 18:50
selçuk çok özür dilerim müşterim bayağı vaktimi aldı ilgilenemedim seninle. Görüşelim hocam. Selamlar

TR@DER
04-09-2006 6:52:47, 18:52
ben suspectbiker selçuk güney yani sizinle 1-2-3 yalova festivalinde tanışma zevkine eriştik.

grubunuz la ilk karşılaşmam feribot yalova arasında yol kenarında bekleyenler idi seslendim ve sonrasında yawaş gitmemi grubun dağıldığını sölediler bende yawaşladım baktım suzuki strom beni geçince bende toplandılar sandım bi süre çınarcık yolunda ilerledim baktım ayrıldı hepsi aynadan
dedim festival alanını biliyorlar ve bastım festival alanına sonra tabi geldiğinizde güzel bi sohbet ortamı paylaşıldı.

ve sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum güzel bi topluluk.

sanırım strom yeni alınmış hayırlı olsun kazasız günler diler her km nin zevkini almanız dileğiyle

Suspect merhaba.. aramıza hosgeldın.. Vstrom sanırım benım motor benı kastedıyorsun. Gercı su an avatarda yenı aldıgım motor var ama o baska:) Narlı koyunde karsılastıgımız arkadaslar sanırım sızlerdınız dı mı? Cok hos bır hafta sonu oldu. nerdeyse marmaranın yarısını dolastık. Sankı her yerde tanıdık bır dost karsımıza cıkıyordu..

Avatarına resmını yuklersen hafızalarımız tazelenır..

Selamlar

Zx12r
04-09-2006 7:34:45, 19:34
hoşgeldin aramıza sefalar getirdin

Gökhan
05-09-2006 4:30:08, 16:30
hoşgeldin arkadaşım